AMD Software: Adrenalin Edition 24.8.1 yayınlandı

Bu sorunlar NVIDIA da da oluyor. İnsanlar driver yüzünden aylarca FH4 oynayamadı mesela.

Merhaba. Sizin bahsettiğiniz özelliği.

1725565425045.png

Bu değil değil mi? Yabancı videolara baktığımda bu özelliği açıyorlar tam anlayamadım.

Çok enteresan bir şekilde Apex Legends da ana menüde FPS felaket düşüyor 10 20'lere 8 fps düşüyor hep takılıyor oyun içinde hiçbir problem yok ama.

Son düzenleme:
Dostlar aranıza yeni katıldım RX 6600XT ile ve bir Nvidia'cı olarak beni aranıza kabul edin lütfen. Kartım henüz gelmedi ama hangi sürücüyü yüklememi önerirsiniz W10 22H2.

Son sürüm olan 24.8.1'i deneyin hocam. RX 6650 XT ile bende gayet stabil çalışıyor.
Cevap için teşekkürler hocam. Peki bu eski sürümleri nasıl indireceğiz sanıyorum bir yerden sonra AMD bunları driver sitesinden kaldırıyor çünkü 23 sürümünü göremiyorum ben sitede.

Hallettim release noteslarda link eklemişler.

Son düzenleme:
Dostlar aranıza yeni katıldım RX 6600XT ile ve bir Nvidia'cı olarak beni aranıza kabul edin lütfen. Kartım henüz gelmedi ama hangi sürücüyü yüklememi önerirsiniz W10 22H2.
24.5.1 sorunsuz hocam kesinlikle tavsiye ederim. 24.8.1 yukarıda belirttiğim sebeblerden benim hoşuma gitmedi ve 24.5.1 e geri döndüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı