AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1'i deneyimlediniz mi?

AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.1'i deneyimledin mi?

• Oy verenlerin toplamı
    69
Aynen güncelleme sonrası FPS'leri göstermiyor kısayollarda sorun yok CTRL Shift o tusu ile metrikleri açıp FPS değerlerini görebilirsin ama ölçüm kaydını kaç saat oynadığını güncellemiyor muhtemelen FPS değerini düşürdüğü için arka plan ölçümlerini kapatmışlar

Eki Görüntüle 2448964
10 martta en son 24.12.1 iken performans raporu vardı :D o şekilde kaldı bu gün oynamama rağmen ölçümleri güncellemiyor
Belki de AMD bu sorunu çözene kadar MSI Afterburner veya RivaTuner gibi alternatif overlay programlarını denemek faydalı olabilir. Bu tür yazılımlar FPS ve sıcaklık gibi değerleri izlemede gerçekten işe yarıyor. Ben de daha önce AMD’nin overlay’inde benzer sorunlar yaşamıştım ve Afterburner sayesinde sorunu geçici olarak çözebilmiştim. Belki tam anlamıyla ideal bir çözüm değil ama en azından sürücü güncellemesi gelene kadar performansı kontrol altında tutmanı sağlar.

RX6600 de sorun yaşayan var mı?
Ben şimdi deneyeceğim.
Detayları yazarım.

Evet AMD 25.3.1 sürümüne geçtim testlerime göre bir FPS artışı yaşamadım fakat eski sürümde oyunlarda az da olsa bir LAG sorunum vardı bu sürümde sorun kalmadı, benim için sadece artısı bu diyebilirim.

Son düzenleme:
fps görememek çok sıkıcı arada çöküyor yazılım sağ alt köşeden açamıyorum falan görev yöneticisinden komple kapatıp açıyorum anca. rx 6600

Ayrıca oyun içinde alt+r yaptığımda açılmıyor bazen

Son düzenleme:
fps görememek çok sıkıcı arada çöküyor yazılım sağ alt köşeden açamıyorum falan görev yöneticisinden komple kapatıp açıyorum anca. rx 6600

Ayrıca oyun içinde alt+r yaptığımda açılmıyor bazen
Valla ben haftalardır çözemedim.. En son kurulum yaparken sadece driveri kurdum programı kurmadım.. Fps değerleri için falan msı afterburn kurdum.. Amd tam bir hezimet oldu bana bir daha asla

FPS görememek çok sıkıcı arada çöküyor yazılım sağ alt köşeden açamıyorum falan Görev Yöneticisi'nden komple kapatıp açıyorum anca. RX 6600.

Ayrıca oyun içinde alt+r yaptığımda açılmıyor bazen.

Yaşadığın sorunu hem ben hem arkadaşım da yaşıyor (donanımlarımız aynı) umarım yeni güncellemeyle çözerler...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı