Arkadaşlar işlemcim AMD Ryzen 5 4600H, Software'de böyle yer böyle kullanmak mantıklı mı? Böyle kullanmak daha mı mantıklı?
Eki Görüntüle 1557162
Hocam emin misiniz sorun olmayacağından bazı işlemleri beni kuşkulandırdı? Eğer oluyorsa bende denicem ve fazla ısınma sistemde anormallik var mı?Bu videoda ki işlemleri uygulabilirsin. Ayrıca video sahibinin bir sürü optimizasyon videoları da bulunmakta onları da takıp edebilirsin. Örnek OW2 oynarken 20-30 FPS ve drop yiyerek oynuyordum, bu adamın optimizasyon videolarını izleyerek minimum 80 FPS alıyorum ve neredeyse hiç drop yemiyorum.
Gene yapıp, yapmamak sizin elinizde. Ben format attığım gibi videolarda bulunan işlemleri yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Aşağıda izlediğim videoları görebilirsiniz. Zaten işlemleri yapmadan önce sistem geri yükleme dosyası oluşturup öyle uygularsınız. Kırmızı çizgi başında gözükenler arkadaşlarımada link atmak için tekrar girdiklerim.Hocam emin misiniz sorun olmayacağından bazı işlemleri beni kuşkulandırdı? Eğer oluyorsa bende denicem ve fazla ısınma sistemde anormallik var mı?
Bana önerdiğiniz fps artırma videoları atabilir misiniz? Özelden ya da buradan sistemimin halı belli zaten ama sizin yaptıklarınızı deneyim.Gene yapıp, yapmamak sizin elinizde. Ben format attığım gibi videolarda bulunan işlemleri yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Aşağıda izlediğim videoları görebilirsiniz. Zaten işlemleri yapmadan önce sistem geri yükleme dosyası oluşturup öyle uygularsınız. Kırmızı çizgi başında gözükenler arkadaşlarımada link atmak için tekrar girdiklerim.
Ekran görüntüsünde ki kırmızı çizgi içeren videolar yeterli olacaktır.Bana önerdiğiniz fps artırma videoları atabilir misiniz? Özelden ya da buradan sistemimin halı belli zaten ama sizin yaptıklarınızı deneyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.