Çözüldü AMD Software üzerinde oyun modunu kullanmak mantıklı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JBKARTAL

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
Arkadaşlar işlemcim AMD Ryzen 5 4600H, Software'de böyle yer böyle kullanmak mantıklı mı? Böyle kullanmak daha mı mantıklı?

AMD.png

Çözüm
Oyun oynuyorsan seç güç tasarrufu ve standart dışında her profilde oyun oynarken arka planda işlemleri durduracaktır sistemin. Doğal olarak oyunda performans artışı olacaktır.
E-sports kullan daha performanslı oluyor.

bazı ekran kartlarında mining modu oluyor eğer onu açarsan sürekli %100 kullanıldığı için %60'a kadar performans artıyor fakat ekran kartı ömürü gidiyor.

Bu videoda ki işlemleri uygulabilirsin. Ayrıca video sahibinin bir sürü optimizasyon videoları da bulunmakta onları da takıp edebilirsin. Örnek OW2 oynarken 20-30 FPS ve drop yiyerek oynuyordum, bu adamın optimizasyon videolarını izleyerek minimum 80 FPS alıyorum ve neredeyse hiç drop yemiyorum.

Bu videoda ki işlemleri uygulabilirsin. Ayrıca video sahibinin bir sürü optimizasyon videoları da bulunmakta onları da takıp edebilirsin. Örnek OW2 oynarken 20-30 FPS ve drop yiyerek oynuyordum, bu adamın optimizasyon videolarını izleyerek minimum 80 FPS alıyorum ve neredeyse hiç drop yemiyorum.
Hocam emin misiniz sorun olmayacağından bazı işlemleri beni kuşkulandırdı? Eğer oluyorsa bende denicem ve fazla ısınma sistemde anormallik var mı?

Hocam emin misiniz sorun olmayacağından bazı işlemleri beni kuşkulandırdı? Eğer oluyorsa bende denicem ve fazla ısınma sistemde anormallik var mı?
Gene yapıp, yapmamak sizin elinizde. Ben format attığım gibi videolarda bulunan işlemleri yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Aşağıda izlediğim videoları görebilirsiniz. Zaten işlemleri yapmadan önce sistem geri yükleme dosyası oluşturup öyle uygularsınız. Kırmızı çizgi başında gözükenler arkadaşlarımada link atmak için tekrar girdiklerim.

Dosya Ekleri

• 1667060661541.png
    1667060661541.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 99
  • 1667060676385.png
    1667060676385.png
    116,1 KB · Görüntüleme: 98
Gene yapıp, yapmamak sizin elinizde. Ben format attığım gibi videolarda bulunan işlemleri yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Aşağıda izlediğim videoları görebilirsiniz. Zaten işlemleri yapmadan önce sistem geri yükleme dosyası oluşturup öyle uygularsınız. Kırmızı çizgi başında gözükenler arkadaşlarımada link atmak için tekrar girdiklerim.
Bana önerdiğiniz fps artırma videoları atabilir misiniz? Özelden ya da buradan sistemimin halı belli zaten ama sizin yaptıklarınızı deneyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı