AMD™ Adrenalin 2020 Boost Edition 19.12.2 Yayınlandı

amd-radeon-software-adrenalin-2020-edition-released-whats-new2-1576041302.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adrenalin 2020 Edition 19.12.2 Recommended (WHQL)

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeden sonra bütün oyunlar donuyor. Oyuna girdiğim an donuyor alt+tab yapınca düzeliyor iki saniye sonra tekrar donuyor. Bugün eski sürüme geçtim ve FPS değerleri düzeldi.

Onu nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusun ben güncelledim fakat uygulama açıkken oyun donuyor dediğin gibi yapma şansımız var mı yoksa güncellemeden önce mi yapmam gerekiyordu

Videonun 09:00 dakikasından sonra izleyebilirsiniz. Orada gösteriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncellemeden sonra bütün oyunlar donuyor. Oyuna girdiğim an donuyor alt+tab yapınca düzeliyor iki saniye sonra tekrar donuyor. Bugün eski sürüme geçtim ve FPS değerleri düzeldi.
O sorun bendede vardı. Ekran kartım rx 590 nitro + special edition. Amd nin yeni gelen özellikleriyle ilgili ve gaming moda alınca onları çalıştırıyor. Ben eski sürüme 19.12.1 e geçince düzeldi.

Arkadaşlar merhaba. Bu yeni sürümü yükledikten sonra oyunlara girdiğimde multimedya tuşlarımı kullandığımda oyundan cıkıyor . Sorunu yasayan var mı ?

Merhaba;

Adrenalin 2020 Edition güncelledim ancak kabusum oldu :( daha önce oynadığım ve çok iyi fps aldığım oyunlar kasmaya oynanmamaya başladı. 144 Hz monitörüm var , ancak oyunlar 200 - 300 arası fps ye çıkıyor inanılmaz titreşim oluyor. daha önceki sürümde 144 hz kilitleme vardı bu versiyonda bulamadım. Bu konuda ne yapabirim yardımcı olabilir misn?

Merhaba;

Adrenalin 2020 Edition güncelledim ancak kabusum oldu :( daha önce oynadığım ve çok iyi fps aldığım oyunlar kasmaya oynanmamaya başladı. 144 Hz monitörüm var , ancak oyunlar 200 - 300 arası fps ye çıkıyor inanılmaz titreşim oluyor. daha önceki sürümde 144 hz kilitleme vardı bu versiyonda bulamadım. Bu konuda ne yapabirim yardımcı olabilir misn?
Hocam 19.11.2 sürümüne geri dönebilirsin ben öyle yaptım. Şuan için tek çare kullandığın sürücüye göri dönmek gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı