AMD vs Intel Sistem Toplama

Jira'nın dediklerine ek olarak, sistemde bir sorun görmüyorum.
Boşver zaten önemli olan Ekran Kartının ve İşlemcinin birbirine yetecek kadar iyi olması değil mi? Bak Jira'nın dediği gibi Ryzen 5 1600 takılır ama ekstradan para vermeye gerek yok emin olalım ki Ryzen 5 1500X bu sistem için yeterli olacaktır, konuyu açan dostumuz belki Overclock yapar diye X370 Anakart koydum

Güzel sistem fakat R5 1600 daha mantıklı gibi duruyor.
Bak haklısın ama boşver sistemdeki parçalar birbiriyle tam uyumlu olduysa sıkıntı yok heralde? :) :)

Boşver zaten önemli olan Ekran Kartının ve İşlemcinin birbirine yetecek kadar iyi olması değil mi? Bak Jira'nın dediği gibi Ryzen 5 1600 takılır ama ekstradan para vermeye gerek yok emin olalım ki Ryzen 5 1500X bu sistem için yeterli olacaktır, konuyu açan dostumuz belki Overclock yapar diye X370 Anakart koydum

Bak haklısın ama boşver sistemdeki parçalar birbiriyle tam uyumlu olduysa sıkıntı yok heralde? :) :)
Yok sıkıntı yok güzel toplamışsın.

@KralGS nin sistemine ek olarak;
  • İşlemci R5 1600 alınabilir.
  • Anakart Gigabyte marka alınabilir fakat ASrock da kaliteli bir markadır. Sade BIOS'larını seviyorum.
  • HDD Toshiba P300 alınabilir. O paraya en iyi HDD
Başka diyecek bir şey de yok.
@SuperToprak MSİ düşmanlığını en iyi ben bilirim. Hele Galax'a 2. sınıf marka diyenlerle nasıl tartışırım...

Hepinize yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim

Arkadaslar sistemi tam olarak böyle almaya karar verdim. Monitor tavsiyesi verirseniz mutlu olurum.
@Jira @KralGS @Silinen üye

Dosya Ekleri

• IMG_20171008_141440.JPG
    IMG_20171008_141440.JPG
    47,4 KB · Görüntüleme: 130
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı