AMD vs NVIDIA ekran kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hasan Futbol

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar malum AMD fiyatına göre daha yüksek FPS veriyor ama RX 9070 XT vs RTX 5070 Ti karşılaştırılması kısmında şöyle bir yorum okudum. Bu arkadaşın dediği ne kadar doğru?
Yazılan yorum:
AMD'nin verdigi yuksek FPS ilizyon biraz ikisini de kullanmis birisi olarak soyluyorum NVIDIA tercih edin. AMD akiciligi saglayamiyor maalesef gösterilen FPS degerlerine ragmen MFG ve DLSS gibi yazilim teknolojilerinde de halen daha onde NVIDIA, umarim ileride AMD yakalar ve biz de daha uyguna GPU'lar aliriz ama su an kiyaslanacak kartlar degil maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar malum AMD fiyatına göre daha yüksek FPS veriyor ama RX 9070 XT vs RTX 5070 Ti karşılaştırılması kısmında şöyle bir yorum okudum. Bu arkadaşın dediği ne kadar doğru?
Yazılan yorum:
AMD'nin verdigi yuksek FPS ilizyon biraz ikisini de kullanmis birisi olarak soyluyorum NVIDIA tercih edin. AMD akiciligi saglayamiyor maalesef gösterilen FPS degerlerine ragmen MFG ve DLSS gibi yazilim teknolojilerinde de halen daha onde NVIDIA, umarim ileride AMD yakalar ve biz de daha uyguna GPU'lar aliriz ama su an kiyaslanacak kartlar degil maalesef.

Bende hep derim param varsa NVIDIA'dan şaşmam.

Yazılan yorum:

Bence NVIDIA.

Yazılan yorum:

Yazılan yorum tam bir NVIDIA fanboy yorumu takmayın. MFG dediği ayar asıl ilüzyon. Sahte görsellerle oyun oynamak. 9070XT ile 5070 Ti fiyattan bağımsız 5070 Ti daha iyi ancak fiyata bakıldığında aradaki farkı vermek mantıksız.

En ucuz 9070 XT 32K, en ucuz 5070 Ti 41K. Üstüne 9K verebilirim dersen al gitsin. Ben olsam 9070XT alırdım. Aradaki farka değmez bence.

İlizyon diye bir şey yok kaç fps yazıyorsa o kadar akıcıdır (%0.1 ve %0.01 değerleri de önemli). 5070 Ti ve 9070 Xt karşılaştırmasında da senin ne yapacağın ve aradaki fiyat farkı önemli. DLSS, MFG çok kullanacaksanız veya Render, AI işleri ile uğraşıyorsanız en fazla %20 25 fiyat farkını göze alabilirsin. Bu özellikleri kullanmıyorsan en fazla %5 fiyat farkı olmalı seçenekler arasında.

Yazılan yorum tam bir NVIDIA fanboy yorumu takmayın. MFG dediği ayar asıl ilüzyon. Sahte görsellerle oyun oynamak. 9070XT ile 5070 Ti fiyattan bağımsız 5070 Ti daha iyi ancak fiyata bakıldığında aradaki farkı vermek mantıksız.
Nasıl ya? Biri bana 3080'mi 5060 sorusuna MFG nedeniyle 5060 daha iyi demişti.

Nvidia fanboylarına gelsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlizyon diye bir şey yok kaç FPS yazıyorsa o kadar akıcıdır (%0.1 ve %0.01 değerleri de önemli). 5070 Ti ve 9070 XT karşılaştırmasında da senin ne yapacağın ve aradaki fiyat farkı önemli. DLSS, MFG çok kullanacaksanız veya render, AI işleri ile uğraşıyorsanız en fazla %20 25 fiyat farkını göze alabilirsin. Bu özellikleri kullanmıyorsan en fazla %5 fiyat farkı olmalı seçenekler arasında.

4070 Ti Super kullanıyorum kaç FPS yazıyorsa o kadar akıcı falan değil. 30 FPS'te fg açınca 55-60 FPS gibi hissettirmiyor. Doğal 60 fps daha akıcı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı