Yani bu fiyata ASUS 3 fanlı almak varken bunu almak gerçekten büyük üzerdi.
5dk önce bitti ya şaka gibi kaç gündür duruyordu alacağım günü buldu.
Bu var bir de ama bunun fiyatı 2.5k yüksek.
Yani bu fiyata ASUS 3 fanlı almak varken bunu almak gerçekten büyük üzerdi.
Merhaba. Sistem toplayacağım AMD ekran kartı mı almalıyım NVIDIA mı ekran kartı almalıyım, çok kararsız kaldım. 25 30 bin lira arası bir sistem toplamayı düşündüm hatta ekran kartını temiz 2. el bulursam öyle de alabilirim. Malum fiyatlar çok fazla. Fikirlerinizi bekliyorum.
5dk önce bitti ya şaka gibi kaç gündür duruyordu alacağım günü buldu.
Bu var bir de ama bunun fiyatı 2.5k yüksek.
NVIDIA daha iyi ama ben olsam AMD alırım arada gereksiz fiyat farkı var 2tane AMD al yan yana koy NVIDIA parasına![]()
Çok ya hocam. Bence biraz bekleyin aceleniz yoksa. Zaten 18k çift fanlı olan bitmez en kötü onu alırsınız.
5060 Ti ile 9060 arasındayım bu ASUS'u alsam hiç içimde kalmayacaktı ama şu an bir sorguladım açıkçası.
Neyi bekleyeyim hocam yakın zamanda alacağım o kesinde ASUS tekrar düşmez oralara sanmıyorum o fiyata var da 9 ay peşin değil.
AMD de ucuz değil ki, 9060 XT 16 GB en ucuz 17300 lira, 5060 Ti 16 GB 21500 lira. 9070 XT 32 bin, 5070 Ti 41 bin. NVIDIA yerine 2 tane AMD rakibi alınmıyor, nasıl olacak şimdi.NVIDIA daha iyi ama ben olsam AMD alırım arada gereksiz fiyat farkı var 2tane AMD al yan yana koy NVIDIA parasına![]()
Gelir ya hocam. Zaten bayağı yerde o fiyatta. Tebilon'da bazı kartlara 3 taksit yapıyor.
AMD de ucuz değil ki, 9060 XT 16 GB en ucuz 17300 lira, 5060 Ti 16 GB 21500 lira. 9070 XT 32 bin, 5070 Ti 41 bin. NVIDIA yerine 2 tane AMD rakibi alınmıyor, nasıl olacak şimdi.
Hepsiburada'da gelceğeni sanmıyorum ve 3 ve 9 ay arasında çok fark var.
Kart seçimindede belki 5060 Ti tercih edilebilir.
Yani hocam yapacak bir şey yok. Ben şahsen şu an almayı düşündüğün 18K'lık olanı almazdım. İçinde sürekli bir burukluk olacak. Taksit önemliyse Hepsiburada'yı iyi takip et. İllaki güzel bir fırsat yakalarsın.
Taksit önemli bakalım şu an anakartı aldım sadece yavaş yavaş toplamaya çalışıyorum sistemi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.