AMD vs NVIDIA?

Intel UHD iyidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olay budur, UHD ile tam gaz ileri!
(Not: UHD MC'de bana bazen 30FPS veriyor.)

AMD Kart alma dert sahibi olursun. AMD Kart aldırma düşman sahibi olursun. Eski sorunları artık yok diye arkadaşa 6600Xt aldırdım aldığı günden beri bana sövüyor. En son forumların birinde stabil sürücü bulmuş artık sövmüyor.

Herkese cok tesekkurler dunden beridir yedigim engellden sonra mesajlarinizi okumaya basladim ama hayla mantikli bir cevap alamadim 😅
Herkes girgira aldi olayi.
Saf performans istersen AMD, daha fazla özellik ve nimet istersen Nvidia. Ve Nvidia daha stabil driver konusunda. Yani Nvidia daha tak-calistir tarzda.
Eger PC bilgin yeterliyse ve daha ucuza saf performans istersen AMD (Driver olayi illallah ettirebilir.), daha fazla ozellik istersen ve tak-calistir driveri sorunsuz bir sey icin Nvidia.

Herkes girgira aldi olayi.
Saf performans istersen AMD, daha fazla özellik ve nimet istersen Nvidia. Ve Nvidia daha stabil driver konusunda. Yani Nvidia daha tak-calistir tarzda.
Eger PC bilgin yeterliyse ve daha ucuza saf performans istersen AMD (Driver olayi illallah ettirebilir.), daha fazla ozellik istersen ve tak-calistir driveri sorunsuz bir sey icin Nvidia.
Peki soyle bisey soyliyim 1660 super mi yoksa 6500xt mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı