Şimdi her kafadan ayrı ses çıkıyor ben bu RX6700 XTli sistemi alırsam eğer sürekli hatalar ile veya sürücü guncellemesiyle pek kafam agriyacak mı çünkü bilgisayarlar hakkında pek deneyime sahip değilim sürücü güncellemesini falan bugün ilkdefa duydum desem umarim çok köylü olmam.
Sorun yaşamanız çok düşük bir ihtimal. Sorun yaşarsanız iade ya da değişim isteyebilirsiniz. Çözümleri eskisi gibi yok değil. Donanımsal olması çok düşük bir ihtimal.
Şimdi her kafadan ayrı ses çıkıyor ben bu RX6700 XTli sistemi alırsam eğer sürekli hatalar ile veya sürücü guncellemesiyle pek kafam agriyacak mı çünkü bilgisayarlar hakkında pek deneyime sahip değilim sürücü güncellemesini falan bugün ilkdefa duydum desem umarim çok köylü olmam.
HERO 5A, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia ve AMD Radeon ekran kartı modellerine sahip, AMD hazır sistem bilgisayar en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !
Emülatörler hakkında çok bir bilgim yok neyi daha çok kullanıyorlar bilmiyorum maalesef. Bilgili arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir yanlış bilgi vermek istemem size. İsterseniz konu açın.
Bütçe varsa daima NVIDIA tercih edilir. Fakat bütçe belirli bir miktardaysa ve üstüne çıkılamıyorsa AMD alınır. Sıra arkadaşım dahil çevremdeki çoğu insan RX 6000 serisi ekran kartı kullanıyor hiçbirinden Wattman hatası diye bir şey duymadım. Overclock yapmazsanız çok nadir alırsınız. NVIDIA'nın Ray Tracing'i ve DLSS'i AMD'den daha üstün. Yazılımı da keza öyle. Bu yüzden alabiliyorsanız, NVIDIA.