AMD vs NVIDIA

Şimdi her kafadan ayrı ses çıkıyor ben bu RX6700 XTli sistemi alırsam eğer sürekli hatalar ile veya sürücü guncellemesiyle pek kafam agriyacak mı çünkü bilgisayarlar hakkında pek deneyime sahip değilim sürücü güncellemesini falan bugün ilkdefa duydum desem umarim çok köylü olmam.

Sorun yaşamanız çok düşük bir ihtimal. Sorun yaşarsanız iade ya da değişim isteyebilirsiniz. Çözümleri eskisi gibi yok değil. Donanımsal olması çok düşük bir ihtimal.

Şimdi her kafadan ayrı ses çıkıyor ben bu RX6700 XTli sistemi alırsam eğer sürekli hatalar ile veya sürücü guncellemesiyle pek kafam agriyacak mı çünkü bilgisayarlar hakkında pek deneyime sahip değilim sürücü güncellemesini falan bugün ilkdefa duydum desem umarim çok köylü olmam.

2 saat YouTube'da takılarak tüm her şeyi öğrenebilirsin ve sorun sıkıntı yaşamazsın benim düşünceme göre.

NVIDIA için sistem alacaksaniz tek mantıklı bu olabilir.
16,323
TL.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-05-17-13-59-664_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-03-05-17-13-59-664_com.android.chrome.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 33
Sanırım birkaç gün önce A320 çipsetli bir anakart vardı A520 yapmışlar daha iyi olmuş sistem.

Kullanım amacı ne olacak? İşlemci gücü daha ön plandaysa sizin için 5700X. AAA oyunlar oynuyorsanız 6700XT.

RPCS 3 gibi emülatörlerde çok vakit geçiriyorum eğer 12400F ile 5700X arasında çok fark yoksa tabii ki ekran kartı iyi olanı alacağım.

RPCS 3 gibi emülatörlerde çok vakit geçiriyorum eğer 12400F ile 5700X arasında çok fark yoksa tabii ki ekran kartı iyi olanı alacağım.

Emülatörler hakkında çok bir bilgim yok neyi daha çok kullanıyorlar bilmiyorum maalesef. Bilgili arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir yanlış bilgi vermek istemem size. İsterseniz konu açın.

Bütçe varsa daima NVIDIA tercih edilir. Fakat bütçe belirli bir miktardaysa ve üstüne çıkılamıyorsa AMD alınır. Sıra arkadaşım dahil çevremdeki çoğu insan RX 6000 serisi ekran kartı kullanıyor hiçbirinden Wattman hatası diye bir şey duymadım. Overclock yapmazsanız çok nadir alırsınız. NVIDIA'nın Ray Tracing'i ve DLSS'i AMD'den daha üstün. Yazılımı da keza öyle. Bu yüzden alabiliyorsanız, NVIDIA.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı