AMD WattMan hatası sadece ekran kartı yüzünden mi olur?

altaybond40

Hectopat
Makaleler
1
Sistemi bir hafta önce topladım. RX 5600XT kart aldım bilgisayarcıdan FurMark testinin videosunu atmıştı, 10-15 dk da Amerikan Truck oynamış ama bende her oyunda oyun çöküyor. Oyunun menülerinde sıkıntı yok ama tam oyun başlarken ya da oyun başladıktan 5-10 saniye sonra çöküyor. BIOS pilini çıkarıp BIOS sıfırladım dün tekrar denedim bu sefer hata veriyordu ama oyun çökmüyordu ekran gidiyordu sadece sonra Alt Tab yapıp oyuna devam ediyordum ama her 2-3 saniyede bir ekran gidiyordu. Bende formatla düzelir diye format attım ama önceki gibi çökmeye devam ediyor. RAM kaynakli olabilir mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartı başka yerde deneme şansınız var mı? 22.9.1 sürücüsü kurup dener misiniz bir de?
Bilgisayarı kapatıp iki ramı da taktım şuan sorunsuz şekilde 16gb olarak çalışıyor ramler

Kartı başka yerde deneme şansınız var mı? 22.9.1 sürücüsü kurup dener misiniz bir de?
tamam deneyeceğim şimd

Ramleri tak çıkar, sürücüleri sil kur yapa yapa hata artık az oluyor ama düzelmedi.

Son düzenleme:
Bilgisayarı kapatıp iki RAM'ı da taktım şu an sorunsuz şekilde 16 GB olarak çalışıyor RAM'ler

Tamam deneyeceğim şimd

RAM'leri tak çıkar, sürücüleri sil kur yapa yapa hata artık az oluyor ama düzelmedi.

Dediğim gibi başka bir PC de deneyin kartı olmadı iade edin.

Sistemi bir hafta önce topladım. RX 5600XT kart aldım bilgisayarcıdan FurMark testinin videosunu atmıştı, 10-15 dk da Amerikan Truck oynamış ama bende her oyunda oyun çöküyor. Oyunun menülerinde sıkıntı yok ama tam oyun başlarken ya da oyun başladıktan 5-10 saniye sonra çöküyor. BIOS pilini çıkarıp BIOS sıfırladım dün tekrar denedim bu sefer hata veriyordu ama oyun çökmüyordu ekran gidiyordu sadece sonra Alt Tab yapıp oyuna devam ediyordum ama her 2-3 saniyede bir ekran gidiyordu. Bende formatla düzelir diye format attım ama önceki gibi çökmeye devam ediyor. RAM kaynakli olabilir mi sizce?

RX550'im vardı benim de sorunu onu bir daha kullanmayarak çözdüm gibi oldu. PSU dandikti tamam ama diğerlerine bir sorun olduğunu sanmıyordum.

Ben bir sene RX550 kullandım hiçbir sorun yaşamadım PSU da dünyanın en dandik PSU'su idi galiba.

ASUS Phoenix 4 GB modeliydi GameGaraj'ın sistemiydi sanırım. Genelde çok zorlarsam yapıyordu ki elimde olan her türlü imkanı zorlamaya seven bir insanım bir de PSU Frisby 400W gibi bir şeydi sanırım şu an bende değil ondan hatırlamadım. PSU dandik anlayacağın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı