AMD: Windows 11, uyumlu işlemcilerimizi %15'e kadar yavaşlatıyor

AMD, tüm Windows 11 uyumlu işlemcilerinin, Windows 11'de kullanıldığında bazı uygulamalarda düşük performans gösterebileceğini ve eSpor oyunlarında performansın %10-15'e kadar düştüğünü belirtti. Uygulamalarda ise bu düşüşün %3-%5 arasında olduğunu belirtti.

Not: Bu sorunu gidermek için Ekim 2021'de kullanıma sunulması beklenen bir Windows güncellemesi geliştirilmektedir.

Son düzenleme:
Aynı sayfadaki bunu neden eklemediniz?

Bu sorunu gidermek için Ekim 2021'de kullanıma sunulması beklenen bir Windows güncellemesi geliştirilmektedir.
Hocam bu düşüşün sebebi nedir sence? Düzeltileceğinden eminim ama merak ettim.

Hızlandı diyen arkadaşlar hangi sebeple hızlı diyorlar anlamadım.

Sebebi format sonrası PC'nin rahatlaması olmasın?

AMD yetkilileri biraz erken konuştu gibi ne dersiniz?
En basit örnek Chrome performansı çok net Windows 10'a göre daha yüksek bunu hissediyorsun.

Ben demiştim dedim yine;

İ7-10700K ve İ7-10870H da bir problem yaşamadım aksine performans arttı. Ama İ7-2600'de denediğimde sistem daha da hantal oldu. Üstelik SSD hızı da anakart yüzünden sata 2 olunca çok hantallaştı bilgisayar. Onun dışında ana sistemde ve laptop da Windows 11 olarak memnunum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı