Soğutucunun yanında fazladan bir kablo göremiyorum. Acaba kutusundan çıkarıp ben mi takacam. Bir tane kablo takılı o da CPU FAN kısmına takılı.Soğutucunun fan kablosu dışında RGB kablosu da olması lazım onu anakartınız da sol altta bulunan "JLED1" soketine takın. Bu işlemleri yaptıysanız MSI Mystic Light programını kullanarak yapabilirsiniz.
Hocam bütün kabloları tek bir poşette gönderdiler. Bunun kablosu hangisi nasıl anlarım ?2. kablo olması lazım RGB için. İşlemci fan kutusunda ya da fan kutusunda bulursanız takması basit. Bazı kasalarda işlemci renklendirmesini değiştirmek için kasanın önünde tuşları olabiliyor.
Bu şekilde bir kablo , göndermeyi unutmadıysalar bakarak anlayabilirsin.Hocam bütün kabloları tek bir poşette gönderdiler. Bunun kablosu hangisi nasıl anlarım ?
Dediğinizi yaptım fakat olmadı rengi ayarlayamadımSoğutucunun fan kablosu dışında RGB kablosu da olması lazım onu anakartınız da sol altta bulunan "JLED1" soketine takın. Bu işlemleri yaptıysanız MSI Mystic Light programını kullanarak yapabilirsiniz.
Taktım denedim olmadı.Bu şekilde bir kablo , göndermeyi unutmadıysalar bakarak anlayabilirsin.
Eki Görüntüle 411146Eki Görüntüle 411147
Benimde aysını olduRenk ayarlarını nasıl yapıyoruz bende tek renk oluyor diğer fonksiyonları çalışıyor ama renk geçişi yapamıyorum.
Benimkisi max eminim. Firmaya sorduğumda anakart RGB desteklemediği için ayarlama yapamazsınız dediSpire ile Max modelini karıştırmıyorsanız kurulum videosunu izleyin ya da montaj yapılan firmayla görüşebilirsiniz.
Eki Görüntüle 411590
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.