AMD Wraith Max RGB Sorunu

Synujex

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Benim işlemcinin yanında belirttiğim soğutucuyu taktırttım ve bunun RGB renk ayarını yapmak istiyorum. Anakartım MSI B450m Pro M2. Hangi programı kullanmalıyım?

Soğutucunun fan kablosu dışında RGB kablosu da olması lazım onu anakartınız da sol altta bulunan "JLED1" soketine takın. Bu işlemleri yaptıysanız MSI Mystic Light programını kullanarak yapabilirsiniz.

Soğutucunun fan kablosu dışında RGB kablosu da olması lazım onu anakartınız da sol altta bulunan "JLED1" soketine takın. Bu işlemleri yaptıysanız MSI Mystic Light programını kullanarak yapabilirsiniz.
Soğutucunun yanında fazladan bir kablo göremiyorum. Acaba kutusundan çıkarıp ben mi takacam. Bir tane kablo takılı o da CPU FAN kısmına takılı.

2. kablo olması lazım RGB için. İşlemci fan kutusunda ya da fan kutusunda bulursanız takması basit. Bazı kasalarda işlemci renklendirmesini değiştirmek için kasanın önünde tuşları olabiliyor.

2. kablo olması lazım RGB için. İşlemci fan kutusunda ya da fan kutusunda bulursanız takması basit. Bazı kasalarda işlemci renklendirmesini değiştirmek için kasanın önünde tuşları olabiliyor.
Hocam bütün kabloları tek bir poşette gönderdiler. Bunun kablosu hangisi nasıl anlarım ?

Hocam bütün kabloları tek bir poşette gönderdiler. Bunun kablosu hangisi nasıl anlarım ?
Bu şekilde bir kablo , göndermeyi unutmadıysalar bakarak anlayabilirsin.

411146
411147

Renk ayarlarını nasıl yapıyoruz bende tek renk oluyor diğer fonksiyonları çalışıyor ama renk geçişi yapamıyorum.

Dediğinizi yaptım fakat olmadı rengi ayarlayamadım
Bu şekilde bir kablo , göndermeyi unutmadıysalar bakarak anlayabilirsin.

Eki Görüntüle 411146Eki Görüntüle 411147
Taktım denedim olmadı.
Renk ayarlarını nasıl yapıyoruz bende tek renk oluyor diğer fonksiyonları çalışıyor ama renk geçişi yapamıyorum.
Benimde aysını oldu

Son düzenleme:
Spire ile Max modelini karıştırmıyorsanız kurulum videosunu izleyin ya da montaj yapılan firmayla görüşebilirsiniz.

411590

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı