Çözüldü AMD Wraith Prism fan RGB ayarı yapılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alpha Frozen

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2019
Mesajlar
2.309
Çözümler
14
Soğutucum geldi, montajını yaptım. Sonrasında Cooler Master'in Wraith Prism uygulamasını yükledim. Soğutucudaki AMD logosunun ve çemberin RGB'sini değiştirebiliyorum fakat uygulamada fan RGB bölümüne gelip rengi değiştirdiğim zaman herhangi bir şey olmuyor. Rainbow olarak kalıyor.

İtopya'da indirim olduğu için forumdan çoğu kişi bu soğutucudan satın almıştı. Herkesin ürünü eline ulaşmıştır diye düşünüyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? Bir problem yaşamayan kişiler de yazabilir mi? Birkaç soru sormak istiyorum.

Kullandığım uygulama:

1643042104083.png
 
Son düzenleme:
Çözüm
Argb bağlantısıyla anakartın uygulamasından kontrol ediliyor. CM uygulamasıyla ayar yapmak için sadece usb bağlantısını yapın.
@Muhammet Halit @Hamzz @uglylizard Normalde soğutucunun içinden çıkan iki kablosundan USB olanı anakartın alt tarafındaki JUSB2 portuna; RGB kablosunu da anakartın sağ üst tarafındaki JRGB1 portuna takmıştım. Dediğim gibi sadece soğutucunun fanının RGB'si uygulama üzerinden kontrol edilmiyordu, rainbow olarak yanıyordu.

Arkadaşın dediği gibi RGB kablosunu JRGB1 portundan çıkardım ve sorun düzeldi. Niçin böyle oldu anlayamadım pek 😅 Şuan sadece USB kablosu takılı.

Herkese teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı