AMD Wraith Prism soğutma performansı nasıl?

AdemAldemirr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar AMD Wraith Prism nasıldır? Ryzen 5 3600 işlemcim var. Bütçe fazla yok. Kullanan var mı?
Artick Freezer 34 e-Sports Duo yuda almayı düşüniyorum bütçeyi ileriye doğru arttırma şansım var kasam Hiper Zelda 500W anakartım MSI B450M Pro VDH Max.

Arkadaşlar AMD Wraith Prism nasıldır? Ryzen 5 3600 işlemcim var. Bütçe fazla yok. Kullanan var mı?
Artick Freezer 34 e-Sports Duo yuda almayı düşüniyorum bütçeyi ileriye doğru arttırma şansım var kasam Hiper Zelda 500W anakartım MSI B450M Pro VDH Max.
Hocam bahsettiğiniz stok fan mı?

R5 5600X ile kullanan bile var. R5 3600 için yeterli olacağını düşünüyorum o bütçede.

Hocam bende amd stelth var aödnin ryzen7 ve üstünr verdiği soğutucu wraith prism

Wraith prism mi hocam
90770182463DD6AA390145A486A85596.jpg

Bu hocam bahsettiğim. R7'de veriyorlar mıydı tam emin değilim.

Hiper Zelda 500W için incehesap ile görüşmüştüm.Tam işlemci üstü ölçü veremediler ama bir ölçü aralığı söylediler.Bendede Arctic Freezer 34 Duo vardı.Ben o riske girip almamıştım
O kasayı.Sığmayabilir yani bu soğutucu senin kasana

Wrait Prism güzel bir soğutucudur. Ryzen 5 3600'ü tatmin edici derecede soğutur. Ben Ryzen 5 5600X ile kullanıyorum gayet güzel soğutuyor. 3600'ü hayli hayli soğutur. Tabii kasanızın hava akışı da önemli bir unsur. Gerekli fan devir ayarı yapıldığı takdirde ses sorunu olmuyor. Görüntü açısından da kasaya ayrı bir güzellik katıyor.

Son düzenleme:
Şekli güzel, sesi üzerindeki tuş ile Low moduna alınınca yüksek devirler haricinde rahatsız etmiyor, kasa içi hava akışı iyiyse OC yapılmadığı sürece rahatlıkla yetecektir.
Tek fan olarak alınca üzerinde macunla mı geliyor bilmiyorum ama kendi macunuyla kullanmayın kaliteli bir macun sürün.
Yakın zamanda bütçeyi arttırma imkanınız varsa biraz daha bu şekilde idare edin sonra kule tipi bir soğutucu alın daha verimli olacaktır. 34 Duo veya 224-XT gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı