AMD yerine onboard ekran kartını kullanma sorunu

Team Fortress 2 - Mount&Blade Warband - Paladins gibi oyunlarda hiç kasma olmuyordu. Dediğiniz tüm ayarları yaptım ama oyunlar hala kasıyor.

Düzenleme : DDU ile driverları tekrar kaldırdım. İnternetten benim ekran kartımın 2012'deki sürücüsünü buldum ve onun kurulumu yaptım. Sorun çözülmüştür.
Kardes indirdiğin sürümün linkini atar mısın bende de aynı sorun var.

Kardes indirdiğin sürümün linkini atar mısın bende de aynı sorun var.
Ben bu linkten indirdim Radeon HD 6610M ve Intel HD Graphics 3000'ün driverları var içinde.
VGA_Win7.rar

Düzenleme : Arkadaşlar sorunumun çözüldüğünü söylemiştim fakat şimdi farkettim ki aslında çözülmemiş. Oyunların Ayarlar bölümünde ve Dxdiag'da kullanılan ekran kartını AMD olarak göstermesine rağmen oyunlarda halen kasma oluyordu.(Bu sorunlar başlamadan önce rahatça oynayabildiğim oyunlar bunlar) CCleaner'dan bilgisayarı temizlerken oradaki sistem özelliklerinde Intel'i kullandığımı gösteriyor. Ben bu problemi nasıl çözeceğim ? Bilgisi olan var mı ? Ekran kartının sürücü tarihi 2011'e ait. En güncel sürücüyü kurduğum zaman dxdiag ve oyun ayarlarındaki ekran kartı Intel'e dönüyor.

Yeni düzenleme : Ekran kartının 2012 sürücüsünü buldum ve kurdum fakat hiçbir işe yaramadı malesef.

DDU ile silip, en güncel ekran kartı ve çipset güncellemelerini yapın. En son temiz Windows 10 kurulumu yapın.
Windows 10'a sahip değilim. Artık ücretsiz yükseltme yapamıyoruz bildiğim kadarıyla. Kısacası Windows 7'de kalmak zorundayım. DDU ile dediğinizi en başta yaptım. En güncel sürücüleri kurdum aygıt yöneticisinde 2 ekran kartı da sorunsuz çalışıyor gözüküyordu fakat dxdiag'da, oyun ayarlarında ve ccleaner'da kullanılan ekran kartını Intel olarak gösteriyordu. Oyun performansım da düşüktü. AMD Ayarlarını da denedim fakat işe yaramıyor.

Bilgisayarı açtıktan sonra "güvenli mod'a" girip, harici GPU'nuzun sürücüsünü yükleyin. Harici GPU'nuzun sürücüsü yüklü olmadığı için böyle bir sorunla karşılaştınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı