AMD Zen İşlemciler vs Intel Skylake

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence R7 Ryzen işlemciler f/p olarak da sadece performans olarak da xeon ve 6950x hariç her türlü İntel işlemciyi Render'da geçecektir. Oyun performansı için benchmarkları beklemek lazım ama bence f/p olarak onu da geçer.

Gerçekten her şey para, örneğin ben batı ülkelerinde neden Ryzen'a sevinirler anlamam, ya tabi oraların da dar gelirli insanları vardır da, ama şu dolar ve avrodaki fiyat farkına baksanıza, çok komik geliyor bana. 30 dolar, 100 dolar, en kral fark 500 dolar, la git en iyisini al, buldun da buşuruyor musun. Yani aslında Ryzen en çok orta doğu, asya, afrika ülkelerine yarıyor çünkü, para değerleri farklı olduğu için, o 500 dolarlık fark bizde 1500 TL oluyor, Hindistan'da 3000 bilmem ne oluyor. Yani bu batıya değil, en çok doğuya yarayacak bence.

Gerçekten her şey para, örneğin ben batı ülkelerinde neden Ryzen'a sevinirler anlamam, ya tabi oraların da dar gelirli insanları vardır da, ama şu dolar ve avrodaki fiyat farkına baksanıza, çok komik geliyor bana. 30 dolar, 100 dolar, en kral fark 500 dolar, la git en iyisini al, buldun da buşuruyor musun. Yani aslında Ryzen en çok orta doğu, asya, afrika ülkelerine yarıyor çünkü, para değerleri farklı olduğu için, o 500 dolarlık fark bizde 1500 TL oluyor, Hindistan'da 3000 bilmem ne oluyor. Yani bu batıya değil, en çok doğuya yarayacak bence.
Dostum EU ve ABD'de yaşayan insanlar da parayı sokaktan süpürmüyor. İstediğin kadar çok para kazan, eğer tutumlu olmazsan hiçbir zaman kazanılan para yetmez.

Dostum EU ve ABD'de yaşayan insanlar da parayı sokaktan süpürmüyor. İstediğin kadar çok para kazan, eğer tutumlu olmazsan hiçbir zaman kazanılan para yetmez.

Anladım da kardeş ya biz ne yapalım, düşün ya 500 TL'lik fark olsa bu ülkede kaç kişi, i7 7700K'nın yüzüne bakar. Ya da 100 TL fark olsa kaç kişi i7 7700'e bakar.o_O

Beyler, Intel'in zaten teknolojisi var.

Burada AMD'nin en az 3 - 4 nesil bu başarıyı sürdürmesi gerek. Maalesf Ryzen ile iş bitmiyor... :(

Ben zaten AMD'nin hedef kitlesinin bu konularda bilgili tüketiciler olduğunu düşünüyorum. Bilgili tüketici şuan Ryzen alabilir ama ilerde Intel daha iyi bir işlemci çıkarırsa onu alır. Yani markaya bakmaz, işlemciye bakar.

Beyler, Intel'in zaten teknolojisi var.

Burada AMD'nin en az 3 - 4 nesil bu başarıyı sürdürmesi gerek. Maalesf Ryzen ile iş bitmiyor... :(
Intel'inde mimarisi tıkandı artık onlarda yeni bir mimari geliştirmek zorundalar. AMD Ryzen'den sonra Zen+ ile çıkışını sürdürecektir. Intel ise yeni bir mimari tasarlayarak cevap vermek zorunda sadece fiyat kırarak belirli bir yere kadar gidebilir o yüzden şu an ki Core mimarisini değiştirmek zorundalar.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı