- Makaleler
- 1
950 mbps Upload'mı yoksa Download'mı?Bu arada internet fiyatlarıda ucuz, 950mbps internet +TV 89.90$.
950 mbps Upload'mı yoksa Download'mı?Bu arada internet fiyatlarıda ucuz, 950mbps internet +TV 89.90$.
GTA gibi ülke maşallah![]()
Download kardeşim.950 mbps Upload'mı yoksa Download'mı?
Gülmekten karnım ağrıdı.GTA gibi ülke maşallah [emoji16]
GTA gibi değil GTA zatengülmekten karnım ağrıdı.
Ben babamın arkadaşı ve babam sayesinde gittim, uzun bi mesaj yazdım, konunun başında yazıyor. Orda nasıl gittiğimi söyledim.@Carl G. nasıl gittin vatandaşlık nasıl alınıyor söyleyebilirmisin?
Gözümden kaçmış kusura bakma.GTA gibi değil GTA zaten [emoji38], Los Angeles'ta araba çalmamak için kendimi zor tuttum
Ben babamın arkadaşı ve babam sayesinde gittim, uzun bi mesaj yazdım, konunun başında yazıyor. Orda nasıl gittiğimi söyledim.
İnşAllah gidersin kardeşim.Dostum hayatını kurtarmışsın diyeceğim tek şey bu. Ben de eğitim gerekçesi ile biraz da baba parası yardımıyla Kanada'ya gideceğim Allah izin verirseHayırlısı bakalım.
"Amerika bizi kıskanıyor" Cidden bu yüzden mi kıskanıyor?
Yazıları okurken ben kendi ülkemden utandım.
Şanslısın hocam amerikada yaşadığına şükret ve asla bu topraklara gelme. Uzaktan falan sev. Çokta sevilecek birşey kalmadı türkiyede zaten. Ortalık gerici dolu. Bu ülkenin oteline bile gelmeye değmez.
Amerikada çalış biraz daha birikim yap kanadaya tatile falan git. Oranın doğası güzeldir.
Birde bu ülkede asgari ücret alanlar nasıl geçiniyorsa doğrusu geçinemiyor fakat onlara göre dış güçlerin oyunu falan. Bu cahil insanlar kendi sonlarını kendi hazırlıyorlar ve bizide bu ülkede buna sürüklüyorlar. Yakında ekonomik kriz dahada yoğunlaşır artık.
Son zamanlarda olan ekonomik sıkıntılardan sonra Akp'lilere sorduğumda halen pişman değiller. Brunson tiyatrosuna inanıyorlar.
Üstelik bildiğim kadarıyla amerikada ırkçılık çok yok diye biliyorum günümüzde.
Bakın:
Mesela videoda o kadının baş örtüsünü çektiğinde insanlar o adamı tutuyor ve çekişiyor.
Birde işin en acınası olayı ben bir sisteme maaştan fazla para vermiş olmam.
Ya şu an bilgisayarda texture flickering denilen bir sorun yaşıyorum ve bu sorunun tek çözümü ayriyetten yeni bir kasa ve bilgisayar alıp onu kullanmak fakat onu alacak maddi imkan bile yok.
Bu ülkede görülecek birşey yok, kalmadı artık.
Estağfrullah.Gözümden kaçmış kusura bakma.
Kardeşim sana şöyle söyleyeyim, 3 ayda Phoenix'te birsürü arkadaşım oldu ama hiç GTX 1050 kullanan görmedim, Amerikan teknoloji mağazalarına girdim 1 tane bile GTX 1050 bulamadım, gerek duymuyorlar çünki, Nedeni ise Arizona'nın asgari ücreti daha yüksek, kötü bir sistem kullanan göremedim, en kötü sistem kullanan 1060 6GB, oda en iyi serilerinden, ışıklı mışıklı. Teknoloji mağazasına girdiğimde kendimi Metin 2 PVP server da gibi hissettim, ilk aylık maaşımı almıştım, saatlik istemedim ben, aylık ver bana dedim, senin için uygunmu dedim, no problem buddy, dedi adam bana, adamı daha yeni tanımama rağmen bana, sorun değil kanka dedi. Adamın Harley Davidson'u var, bi bağırtıyor Arizona inliyor. O attığım Harley Davidson mağazasına onunla gittik, motorunu almaya.Canımızı çektirmişken söyleyeyim. Bize de birer GTX 1050 gönderirsin herhalde.![]()
Yok kardeşim gelmem.Aklın varsa gelme. 5-6 yıl sonra oradayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.