Amerika deneyimim

Amerika'dan dönmeli miyim ?

• Oy verenlerin toplamı
    183
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevaplamıştım hocam, cevaplaya basmayı unuttum galiba, Amerikan vatandaşından bir farkım yok dostum, 3 aylık süreç içinde kimseden bir ırkçı tutum görmedim, Mc Donalds'ta çalışıyorum, patronum beni çok seviyor, Türksün diyor sana çok güveniyorum diyor, fakat o Türkiye'nin başındaki adam ne öyle dedi, onun bizle alakası yok abi dedim, Bu arada hiçbir zaman bana Türkiye'li veya Türk demedi, beni Amerika'lı olarak görüyor, ve bazen bana -Hey American- diye sesleniyor :ROFL:. Müşterilere genelde ben bakıyorum, aksanımdan dolayı nerelisin diye soranlar oluyor, bende Türkiye'den geldim, diyorum, Waooov güzelmiş diyolar, bazıları da -10 kişiden 1 kişi soruyor-, mültecimisin diyolar, Onlara da Amerikan kimliğimi gösteriyorum, ve şöyle diyorum; Ben mülteci değilim, Amerikan vatandaşıyım diyorum. Özür dileyip, Sonrasında bana birşeyler ısmarlayanlar veya selfie çekilenler oluyor. bir keresinde böyle dediğimde motorcular vardı, beni alkışlayıp havaya kaldırıp atıp tutmuşlardı, sonra da bara götürdüler, beni motorcu klüplerine davet ettiler.Amerikalılar iyi insanlar.
Öncelikle teşekkür ederim. Uzun uzun anlatmışsınız. Amerikayı gezip görmek istiyorum. Umarım bir gün bana da nasip olur. Motorcu ağabeyler de baya sayko insanlarmış. :ROFL:

Cevaplamıştım hocam, cevaplaya basmayı unuttum galiba, Amerikan vatandaşından bir farkım yok dostum, 3 aylık süreç içinde kimseden bir ırkçı tutum görmedim, Mc Donalds'ta çalışıyorum, patronum beni çok seviyor, Türksün diyor sana çok güveniyorum diyor, fakat o Türkiye'nin başındaki adam ne öyle dedi, onun bizle alakası yok abi dedim, Bu arada hiçbir zaman bana Türkiye'li veya Türk demedi, beni Amerika'lı olarak görüyor, ve bazen bana -Hey American- diye sesleniyor :ROFL:. Müşterilere genelde ben bakıyorum, aksanımdan dolayı nerelisin diye soranlar oluyor, bende Türkiye'den geldim, diyorum, Waooov güzelmiş diyolar, bazıları da -10 kişiden 1 kişi soruyor-, mültecimisin diyorlar, Onlara da Amerikan kimliğimi gösteriyorum, ve şöyle diyorum; Ben mülteci değilim, Amerikan vatandaşıyım diyorum. Özür dileyip, Sonrasında bana birşeyler ısmarlayanlar veya selfie çekilenler oluyor. bir keresinde böyle dediğimde motorcular vardı, beni alkışlayıp havaya kaldırıp atıp tutmuşlardı, sonra da bara götürdüler, beni motorcu klüplerine davet ettiler.Amerikalılar iyi insanlar.

Recep abi, çok teşekkür ederim tavsiyen için, aynen haklısın arabalar çok ucuz , Birazdan galeriye gideceğim fotoğraflar yüklerim.
Yeter kıskançlıktan çatlıcam şimdi hocam. :LOL:

Öncelikle teşekkür ederim. Uzun uzun anlatmışsınız. Amerikayı gezip görmek istiyorum. Umarım bir gün bana da nasip olur. Motorcu ağabeyler de baya sayko insanlarmış. :ROFL:
Rica ederim kardeşim herzaman, sormak istediğiniz soruları cevaplarım, bu konunun batmasını istemiyorum, zira anlatacak çok şey var, istediğiniz yere giderim, elimden geldiğince fotoğraflar atarım, Türk insanlarının uyutulmasını istemem açıkcası.

Hocam sokak yarışları çok oluyor mu? Hiç denk geldiniz mi?

• Beğen
İfadeler: GKD
Yabancılara tepkilerini sormuştunuz değil mi ? anlık ozaman beyler. Saat 14.43. Arabada laptop taşımak iyi oluyor bu arada ha.
Hocam sokak yarışları çok oluyor mu? Hiç denk geldiniz mi?
Sokak yarışına denk gelmedim, fakat önceki mesajlarımda 1999 Nissan Skyline ile polislerden kaçan birini gördüğümü anlatmıştım , evime 5 dk uzaklıkta kaza yaptı, yakaladılar.

Yabancılara tepkilerini sormuştunuz değil mi ? anlık ozaman beyler. Saat 14.43. Arabada laptop taşımak iyi oluyor bu arada ha.

Sokak yarışına denk gelmedim, fakat önceki mesajlarımda 1999 Nissan Skyline ile polislerden kaçan birini gördüğümü anlatmıştım , evime 5 dk uzaklıkta kaza yaptı, yakaladılar.
Onu gördüm, konuyu dikkatle takip ediyorum zaten. :LOL:

• Beğen
İfadeler: GKD
Orası çok sıcak diyorlar öyle mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı