Amerika deneyimim

Amerika'dan dönmeli miyim ?

• Oy verenlerin toplamı
    183
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum hayatını kurtarmışsın diyeceğim tek şey bu. Ben de eğitim gerekçesi ile biraz da baba parası yardımıyla Kanada'ya gideceğim Allah izin verirse Hayırlısı bakalım.
İnşAllah gidersin kardeşim.
Amerika'nın doğası da güzel hocam, Los Angeles'tan Oregon'a geçicektim fakat, zamanım yoktu, Oregon'da güzel bir yer dağlık yeşillik, ormancılığın bol olduğu bir yer, Karadeniz gibi bir yer fakat çok daha güzel.
Gözümden kaçmış kusura bakma.
Estağfrullah.

Canımızı çektirmişken söyleyeyim. Bize de birer GTX 1050 gönderirsin herhalde.
Kardeşim sana şöyle söyleyeyim, 3 ayda Phoenix'te birsürü arkadaşım oldu ama hiç GTX 1050 kullanan görmedim, Amerikan teknoloji mağazalarına girdim 1 tane bile GTX 1050 bulamadım, gerek duymuyorlar çünki, Nedeni ise Arizona'nın asgari ücreti daha yüksek, kötü bir sistem kullanan göremedim, en kötü sistem kullanan 1060 6GB, oda en iyi serilerinden, ışıklı mışıklı. Teknoloji mağazasına girdiğimde kendimi Metin 2 PVP server da gibi hissettim, ilk aylık maaşımı almıştım, saatlik istemedim ben, aylık ver bana dedim, senin için uygunmu dedim, no problem buddy, dedi adam bana, adamı daha yeni tanımama rağmen bana, sorun değil kanka dedi. Adamın Harley Davidson'u var, bi bağırtıyor Arizona inliyor. O attığım Harley Davidson mağazasına onunla gittik, motorunu almaya.
Aklın varsa gelme. 5-6 yıl sonra oradayım.
Yok kardeşim gelmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…