Amerika deneyimim

Amerika'dan dönmeli miyim ?

• Oy verenlerin toplamı
    183
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende iyi bir meslek sahibi olup Türkiye’den ayrılmak istiyorum zaten :) Bu ülkede yaşamak çok zor hale geldi. Şu dolar kuruna baktıkça ağlayasım geliyor. Bu arada @Carl G. bildiğim kadarıyla Amerika bizden 7 saat geride.

Bende iyi bir meslek sahibi olup Türkiye’den ayrılmak istiyorum zaten :) Bu ülkede yaşamak çok zor hale geldi. Şu dolar kuruna baktıkça ağlayasım geliyor. Bu arada @Carl G. bildiğim kadarıyla Amerika bizden 7 saat geride.
şu an saat 05.31 hava yeni aydınlandı zaten.

@Carl G. sadece çalışacak mısınız? Yoksa okumayı da düşünüyor musunuz? Bu arada alışmanız ne kadar sürdü?
Okumama gerek yok, zaten lise mezunu olarak geldim Amerika'ya, lise mezunu için güzel işler var, Mc Donalds'tan kazandığım paraları biriktirip, ambulans asistanı olmayı düşünüyorum, Arizona hastanesine gittim ve lise mezunuysam olabileceğimi söylediler, sağlık bilgim olduğunu söyledim, fakat yine de küçük bir sınava girmem gerekiyormuş. Maaşı ise asgari değil, 3000$.

Okumama gerek yok, zaten lise mezunu olarak geldim Amerika'ya, lise mezunu için güzel işler var, Mc Donalds'tan kazandığım paraları biriktirip, ambulans asistanı olmayı düşünüyorum, Arizona hastanesine gittim ve lise mezunuysam olabileceğimi söylediler, sağlık bilgim olduğunu söyledim, fakat yine de küçük bir sınava girmem gerekiyormuş. Maaşı ise asgari değil, 3000$.
Ne kadar güzel ya, biz burada 10000 TL için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Karşılığında SLI sistem bile dizemeyeceksem ne manası var.

• Beğen
İfadeler: GKD
Beyler, buyurun, sıcak sıcak, arabalar ve kiralama fiyatları. Ayrıca bir ford kazasına denk geldim, Ford Mustang kırmızı olan 100 dolar, beyaz olan 120 dolar, Camaro Cabrio 65 dolar, direksiyondan çektiğim Dodge Charger 85 dolar, Ford -büyük ihtimalle Kuga modeli 55 dolar, Dodge Challenger 70 dolar, ben Camaro Cabrioyu kiraladım 120 dolar ödedim 2 güne 5 dolar indirim yaptılar, yolun kenarında çekmiş olduğum fotoğraf, kiraladıktan sonra Nevada yoluna çıkıp çektiğim fotoğraftır. Manzara fotoğraflarıda yükleceğim. Toplu çekilen fotoğrafta koyu mavili olan sevgilimdir, diğerleri de arkadaşları, benimle fotoğraf çekilmek istediler. Mavi derken küçük kız değil, Pedofili damgası yemileyim sonra :ROFL: Nissan ve Subaru'yu dün çekmiştim, Subaru 5995 dolar, Nissan 7800 dolar.
@Carl G. sadece çalışacak mısınız? Yoksa okumayı da düşünüyor musunuz? Bu arada alışmanız ne kadar sürdü?
Alışmam 1 ay sürdü.

Dosya Ekleri

• ford mustang 100 dolar.png
    ford mustang 100 dolar.png
    287,3 KB · Görüntüleme: 169
  • ford mustang 100 dolarr.png
    ford mustang 100 dolarr.png
    264,7 KB · Görüntüleme: 176
  • abilerim benim.png
    abilerim benim.png
    283,1 KB · Görüntüleme: 191
  • beni sevdiler.png
    beni sevdiler.png
    221,4 KB · Görüntüleme: 190
  • dodge.png
    dodge.png
    259 KB · Görüntüleme: 184
  • ford kazası.png
    ford kazası.png
    170,3 KB · Görüntüleme: 167
  • ford modeli arkada yazmıyordu 55 dolar.png
    ford modeli arkada yazmıyordu 55 dolar.png
    152 KB · Görüntüleme: 175
  • camaro cabrio 65 dolar.png
    camaro cabrio 65 dolar.png
    290,9 KB · Görüntüleme: 159
  • kiraladım.png
    kiraladım.png
    259,4 KB · Görüntüleme: 165
  • dodge challenger 70 dolar..png
    dodge challenger 70 dolar..png
    247 KB · Görüntüleme: 167
  • ford mustang 120 dolar.png
    ford mustang 120 dolar.png
    118,1 KB · Görüntüleme: 163
  • ford mustang içi.png
    ford mustang içi.png
    240,8 KB · Görüntüleme: 170
  • ford mustang içi 2.png
    ford mustang içi 2.png
    277,1 KB · Görüntüleme: 163
  • nissan.png
    nissan.png
    120,6 KB · Görüntüleme: 150
  • subaru.png
    subaru.png
    134 KB · Görüntüleme: 156
Az daha uğraşsan kiralama şirketleri araba kiralarken üstüne para verecek [emoji16]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı