Amerika deneyimim

Amerika'dan dönmeli miyim ?

• Oy verenlerin toplamı
    183
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar şu an Nevada'ya geçiyorum, araba kullanacağım, benim saat ile sabah görüşürüz, saat şu an 03.18

Tatile değil de 2 gün sonra, babamın iş amaçlı Türkiye'ye dönmesi gerekiyor, 1-2 gün Türkiye'de olacağız. Babam ile dönüp bi bakarım ne var ne yok :ROFL:

Gündüz olması benim için daha iyi, manzara açısından. Gece birşey belli olmuyor. $AMERICAN$ ekleyebilirsin. Atmaya çalışacağım kardeşim.
Kanka CS:GO çok oynuyordum misafir çocuğu gelmiş hile açmış, VAC yedim bir tane verirsin key.

Kanka orada bir çocuğa sorsan, GTA san Andreas oynamış bilir ben araştırdım bulamadım. Hem küçük bir yer. Yaparsan çok sevinirim.
Kanka benim arkadaşa sordum CAMPTON/California diye geçiyormuş, ama arkadaşlar yanmış diyor.

Kanka CS:GO çok oynuyordum misafir çocuğu gelmiş hile açmış, VAC yedim bir tane verirsin key.
Benim hesabı veririm oyna, ben girmiyorum CS:GO'ya.
Aynen yandı, o haberi ben de gördüm. Onu bile görsem yeter, ama uğraşmana gerek yok.
Şu an aradım, ora düzeldi gidebilirsin diyorlar, lakin şu an Nevada'ya gitmek için hazırlanıyorum, oradan geçerim belki. Araba kiralıycam birazdan galeri felan atarım, istersen. Zaten Nevada, Arizona, Kaliforniya, yan yana.

Vay arkadaş ya, çok özenmeye başladım şu aralar(Son 1 yıldır) Amerika da yaşamayı. Umarım nasip olur da bir deneyimlerim orada yaşamayı. Gerçi aile özleminden dolayı uzun süre kalabileceğimi sanmıyorum. Neyse, senin adına sevindim. Dönme dememe gerek yok zaten Türkiye'nin durumu ortada, patates.:)

Vay arkadaş ya, çok özenmeye başladım şu aralar(Son 1 yıldır) Amerika da yaşamayı. Umarım nasip olur da bir deneyimlerim orada yaşamayı. Gerçi aile özleminden dolayı uzun süre kalabileceğimi sanmıyorum. Neyse, senin adına sevindim. Dönme dememe gerek yok zaten Türkiye'nin durumu ortada, patates.:)
Umarım gelirsin dostum, Türkiye ile alakası yok buranın Türkiye bisiklet ise, Amerika tank. 1 saat sonra gündüz olur beyler tamamen, ben galeriden fotoğraflar, geçtiğim yollardan fotoğraflar atacağım, 1 saat sonra görüşürüz.

Merak ettiğim bir konu var. Bulunduğun bölgede asgari ücret alarak tek başına yaşasan o para sana yeter mi ?

Eğer siz de olduğu gibi bir şirket kurup gitme fırsatı yoksa yaşanabilecek en iyi ülke Kanada gibi geldi bana. ABD’de vatandaşlık için 5 yıl aralıksız yaşamak falan çok ağır şartlar var. Gidin Kanada’da yaşayın :) AB ülkesi de olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı