Amerika deneyimim

Amerika'dan dönmeli miyim ?

• Oy verenlerin toplamı
    183
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pringles 1.28$ beyler, Türkiye'de 7-8 lira. Samsung UHD 4K TV fiyatı 1274$, yine başka bir Samsung UHD 4K TV fiyatı 528 dolar -low price yazıyor, indirim gibi birşey-. Devamı gelicek ekran kartı yoktu.
179,2 km/h :) Benimde kuzen Amerika’da master yapıyor. Ara sıra geliyor buraya. Giderim belki bende Amerika’ya :D
Umarım dostum.

Dosya Ekleri

• uhd samsung 1274 dolar.png
    uhd samsung 1274 dolar.png
    291,6 KB · Görüntüleme: 184
  • pringles fiyatı.png
    pringles fiyatı.png
    300,2 KB · Görüntüleme: 180
Pringles 1.28$ beyler, Türkiye'de 7-8 lira. Samsung UHD 4K TV fiyatı 1274$, yine başka bir Samsung UHD 4K TV fiyatı 528 dolar -low price yazıyor, indirim gibi birşey-. Devamı gelicek ekran kartı yoktu.

Umarım dostum.

Vay be. Burada en ucuz 4K monitör 3500₺.

Adamın dibisin, kusura bakma dilenci gibi oldum aslında alacağım tekrardan ama çok emek vermiştim o yüzden sinirlenip almadım. Teknolojiyi merakla bekliyorum belki yanına gelir sistem toplayıp hayrına çekiliş yaparım. :D
Kardeşim canınız ne isterse söyleyin atarım, estağfrullah. Gelmeni isterim açıkcası.
180 km/h :) Hız yapacağım diye kaza yapma da aman.
Ceza yedim büyük ihtimalle kanka, tabelayı görmedim, 80 Mph yazıyormuş.
Kardeşim canınız ne isterse söyleyin atarım, estağfrullah. Gelmeni isterim açıkcası.

Ceza yedim büyük ihtimalle kanka, tabelayı görmedim, 80 Mph yazıyormuş.
ilerisi otoban diye 80, normalde 50 felan.
Başka bir 4K UHD TV, 528$.

Dosya Ekleri

• uhd 528 dolar indirimde.png
    uhd 528 dolar indirimde.png
    133,5 KB · Görüntüleme: 168
Fiyatlar inanılmaz ucuz, Samsung UHD TV burda 20000TL falan baktığım kadarıyla. Ah gönlümün efendisi Mustang, ah. Arabalar da çok ucuzmuş. 100 dolar çok uygun. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum arabadır kendisi. :)

Hiç Tesla gördünüz mü araba kiralama yerlerine. Hep binmek istemişimdir. Bulursanız benim yerime de 1-2 tur atın [emoji4]

@Carl G. hocam orada evler genellikle müstakil mi yoksa apartman mı?
Şehirde oturuyorsan genellikle apartman oluyor ama büyük şehirlerde de müstakil evler oluyor. Bir Amerikalı YouTuber'ın bir videosunda Google buraya şirketini açtığında kiralar 2 katına çıktı keşke deprem olsa da gitseler diye esprili bir cümle kurmuştu. Bildiğiniz gibi Kaliforniya'nın San Andreas fayı meşhurdur.

Son düzenleme:
Her şey iyi güzel hoş ve görüyorum ki çok mutlusun ve hep mutlu olursun umarım ama
Amerikan bayrağı nedir ya ? :) bilemiyorum belki de ben çok eski kafalıyım :LOL:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı