Tamam, teşekkürler.Numara değiştim, Amerikan hattına geçtim AT&T'ye. Dolayısıyla Steam Guard'a erişimim yok, bi şekilde halledip Steam'ı geri alınca kabul ederim dostum.
Tamam, teşekkürler.Numara değiştim, Amerikan hattına geçtim AT&T'ye. Dolayısıyla Steam Guard'a erişimim yok, bi şekilde halledip Steam'ı geri alınca kabul ederim dostum.
Christine, bana Jeep Wrangler önerdi, sizce o nasıl, bu arada aynı evde kalıyoruz, hiçbirşey diyen yok, annesi, babası, bile birşey demiyor. Türkiye'de laf söz olur davası var![]()
Ayrıca hayırlı olsun. Bu kadar şikayetçi olduğunuz bir yerden gitmişsiniz. 18 yaşına gelmeden keşke başka ülkeye göç etseydin.Christine, bana Jeep Wrangler önerdi, sizce o nasıl, bu arada aynı evde kalıyoruz, hiçbirşey diyen yok, annesi, babası, bile birşey demiyor. Türkiye'de laf söz olur davası var![]()
Abi güzel arabada orada 4×4 ile ne yapacaksın al bir tane Viper gez toz.Christine, bana Jeep Wrangler önerdi, sizce o nasıl, bu arada aynı evde kalıyoruz, hiçbirşey diyen yok, annesi, babası, bile birşey demiyor. Türkiye'de laf söz olur davası var
Ben bi öğle yemeği yiyip geliyorum beyler.
Bizim evin oradaki bakkal resmen kazıkçı Pringles i 10 TL ye satıyorÜlkemizde 7-8 lira olan pringles fiyatı resmen 1.28$.
Umarım kardeşim, hazır mısınız teknoloji fiyatları geliyor.
Dostum en pahalı ama en iyi arabayı da orada buluyorsun işte.Eyaletler arası para farkı oluyor. En pahalı eyalet Kaliforniya açıkçası en son alınması gereken yerdir bence.
Arizona'da yaşadığım için Off-Road bakımından uygun geldi, Viper değil de, Corvette düşünüyorum.Abi güzel arabada orada 4×4 ile ne yapacaksın al bir tane Viper gez toz.
Rica ederim.Tamam, teşekkürler.
Teşekkürler kardeşim, şimdi Camaro'yu bırakmaya gideceğim, saat 10.25, orada saat kaç ?Ha birde dostum araba alırken dikkat et eski araba almaya kalkarsan eğer gittiğinde pişman olma.
Araba eski ise bazen sadece gövde kısmını veriyorlar motor şanzıman hiç birşey olmuyor ona dikkat et araştırma yaparken dayımın başı yandı bir kere.
Adam 1967 model wolswagen almaya gitti birde baksın ki motor yok ortada.
Ama kaput çok iyi durumdaymış.
Neyse benzin ucuz galiba al bir tane Viper al kızları yanına gençsiniz zaten.
[emoji1]
Arizona'da yaşadığım için Off-Road bakımından uygun geldi, Viper değil de, Corvette düşünüyorum.
Rica ederim.
Teşekkürler kardeşim, şimdi Camaro'yu bırakmaya gideceğim, saat 10.25, orada saat kaç ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.