Amerika deneyimim

Amerika'dan dönmeli miyim ?

• Oy verenlerin toplamı
    183
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Christine, bana Jeep Wrangler önerdi, sizce o nasıl, bu arada aynı evde kalıyoruz, hiçbirşey diyen yok, annesi, babası, bile birşey demiyor. Türkiye'de laf söz olur davası var :ROFL:

Wrangler modeli fena değil. Güzel. Tabi sizin kararınız önemli. Ben olsa Dodge alırdım :) Araba için ne kadar ödeyeceksiniz? Öneride bulunabilirim :) Ordan bana 1070 Ti göndersene bir tane :D

Christine, bana Jeep Wrangler önerdi, sizce o nasıl, bu arada aynı evde kalıyoruz, hiçbirşey diyen yok, annesi, babası, bile birşey demiyor. Türkiye'de laf söz olur davası var :ROFL:
Ayrıca hayırlı olsun. Bu kadar şikayetçi olduğunuz bir yerden gitmişsiniz. 18 yaşına gelmeden keşke başka ülkeye göç etseydin.

Ben bi öğle yemeği yiyip geliyorum beyler.
Abi güzel arabada orada 4×4 ile ne yapacaksın al bir tane Viper gez toz.

Abi insanlar da burada 1500 dolar asgari ücret alsa herşey ucuz aslında.
Ama yok vazgeçtim bizim fırsatçı satıcılarımız olduğu sürece asgari ücret 10000 dolar da olsa pahalıya satarlar.

Ha birde dostum araba alırken dikkat et eski araba almaya kalkarsan eğer gittiğinde pişman olma.
Araba eski ise bazen sadece gövde kısmını veriyorlar motor şanzıman hiç birşey olmuyor ona dikkat et araştırma yaparken dayımın başı yandı bir kere.
Adam 1967 model wolswagen almaya gitti birde baksın ki motor yok ortada.
Ama kaput çok iyi durumdaymış.
Neyse benzin ucuz galiba al bir tane Viper al kızları yanına gençsiniz zaten.
[emoji1]

Abi güzel arabada orada 4×4 ile ne yapacaksın al bir tane Viper gez toz.
Arizona'da yaşadığım için Off-Road bakımından uygun geldi, Viper değil de, Corvette düşünüyorum.
Tamam, teşekkürler.
Rica ederim.
Ha birde dostum araba alırken dikkat et eski araba almaya kalkarsan eğer gittiğinde pişman olma.
Araba eski ise bazen sadece gövde kısmını veriyorlar motor şanzıman hiç birşey olmuyor ona dikkat et araştırma yaparken dayımın başı yandı bir kere.
Adam 1967 model wolswagen almaya gitti birde baksın ki motor yok ortada.
Ama kaput çok iyi durumdaymış.
Neyse benzin ucuz galiba al bir tane Viper al kızları yanına gençsiniz zaten.
[emoji1]
Teşekkürler kardeşim, şimdi Camaro'yu bırakmaya gideceğim, saat 10.25, orada saat kaç ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı