Amerika'dan laptop alınır mı?

Hocam Creator modeli hakkında bir bilgim yok ama Stealth ince olduğu için ısınabilir. @Radeon RX 5500M hocam daha bilgili müsaitse gelebilir belki.
Hocam ikiside kasa ve donanım olarak yaklaşık aynı dokunmatik olması avantaj ama 60hz e düşüyor. Aslında onu istiyordum ölü piksel diye yazanar olmuş ondan biraz soğudum. Gs 66 çok fazla fan sesi yapar mı? Yükte olmadığı, gündelikte kod yazarken sadece bir tek bu kafamı karıştırıyor.
Creatorlarda GS66 Stealth kasalı. İçerik üreticileri için Legion 7 creator önerimdir.
Hocam gs66 uyguna geliyıor gibi, sonuçta profesyonel değilim photoshop, premier de kullanıcam programlama dışında. Yeterli olacağını düşünüyorum.

Hocam ikiside kasa ve donanım olarak yaklaşık aynı dokunmatik olması avantaj ama 60hz e düşüyor. Aslında onu istiyordum ölü piksel diye yazanar olmuş ondan biraz soğudum. Gs 66 çok fazla fan sesi yapar mı? Yükte olmadığı, gündelikte kod yazarken sadece bir tek bu kafamı karıştırıyor.

Hocam gs66 uyguna geliyıor gibi, sonuçta profesyonel değilim photoshop, premier de kullanıcam programlama dışında. Yeterli olacağını düşünüyorum.
Maalesef hocam, o kadar bilgiye sahip değilim. Yabancı Youtube kanalları ses hakkında bir yorum yapmıştır belki.
Dün çoklu alıntılamada ilk alıntılamadan sonraki alıntılamalara bildirim gitmediğini okuduğum için @Radeon RX 5500M hocama tekrar etiket atıyorum.

Hocam ikisi de kasa ve donanım olarak yaklaşık aynı dokunmatik olması avantaj ama 60Hz e düşüyor. Aslında onu istiyordum ölü piksel diye yazanar olmuş ondan biraz soğudum. GS 66 çok fazla fan sesi yapar mı? Yükte olmadığı, gündelikte kod yazarken sadece bir tek bu kafamı karıştırıyor.

Hocam GS66 uyguna geliyıor gibi, sonuçta profesyonel değilim Photoshop, Premier de kullanacağım programlama dışında. Yeterli olacağını düşünüyorum.

Yeterlidir hocam.

Renklerin doğruluğu sizin için önemli ise MSI creator öneririm fakat bir önemi yoksa diğer özellikleri aynı olan GS66 almanız çok daha mantıklı olacaktır. Razer'da 10750h var hiç bulaşmayın ona zaten.

Bu arada MSI 1 yıl + 3 ay global garanti veriyor (TR'de de geçerli) MSI'ın sitesinden ürününüzü kaydederseniz +3 ay garantiyi alabilirsiniz.

Maalesef hocam, o kadar bilgiye sahip değilim. Yabancı Youtube kanalları ses hakkında bir yorum yapmıştır belki.
Dün çoklu alıntılamada ilk alıntılamadan sonraki alıntılamalara bildirim gitmediğini okuduğum için @Radeon RX 5500M hocama tekrar etiket atıyorum.
Biraz sesli gözüküyor incelemelerde, en kötü undervolt işine kalkışırız hocam.
Renklerin doğruluğu sizin için önemli ise MSI creator öneririm fakat bir önemi yoksa diğer özellikleri aynı olan GS66 almanız çok daha mantıklı olacaktır. Razer'da 10750h var hiç bulaşmayın ona zaten.

Bu arada MSI 1 yıl + 3 ay global garanti veriyor (TR'de de geçerli) MSI'ın sitesinden ürününüzü kaydederseniz +3 ay garantiyi alabilirsiniz.
Hocam gs66 siparişi verdim. Evet razer işlemci olarak bi tık düşük ve garanti olayı beni razer'ı sevmeme rağmen msi'a sürükledi. 2070 maxq ve 2060 arasında da aşırı bir fark olduğunu düşünmüyorum. Çok oyun oynayan biri değilim o sebeple creator istemiştim ama aradaki fiyat farkı gs66 ya karar kılmamı sağladı. Hocam +3 ay olayını ilk defa sizden duyuyorum buna nasıl sevindim bilemezsiniz, sitesine gidip bakacağım birazdan. Belirtiğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı