Ramazan Ö
Hectopat
Hocam iade durumunu bilmiyorum ama o tahmini vergi fiyatından ucuza gelirse iade verdiğini biliyorum. Forumda bir arkadaş 5TL para iadesi aldığını söylemişti. Bir başka arkadaşta Amazon'dan aldığı klavye kısa sürede bozulunca Amazon ile iletişime geçince tamam başlatalım işlemleri diyerek direk adam daha kargoya falan vermeden( devamını tam olarak hatırlamıyor olabilirim) telefona bildirim gelmiş kargo yola çıktı diye. Sadece sözüme güvenerek nasıl direk yeni ürün yolladılar hala şaşırıyorum, Türkiye'de olsa bin dereden su getirirlerdi tarzı yazmıştı.Peki geçmemesi durumunda amazondan iade istiyebilirim demi hocam bilginiz var mı? Gümrük müşavirliğini araştırıcam sağolun hocam.
Hocam ben dolar olarak ayarladım tl bazında hatalı gösteriyor gibi gelmişti 1400 dolar normal fiyatı 10.500 tl, 300 dolar vergi 1700 dolar yapıyo 13000 tl'ye yakın oluyor.
Sağolun hocam bunun kısayolunu öğrendiğim iyi oldu klavyeye geçince ayarlamakla uğraşmıcam.
Amazon'dan alışveriş için şuna benzer bir şey okumuştum:
Son ödeme ekranında iki seçenek sunuyor TL mi istersiniz Dolar mı diye, orada dolar olarak ödeyin çünkü Amazon olası bir aksiliğe karşı kur oranını biraz yüksek alıyor, tarzı denmişti.
Ne demek hocam, görevimiz.