Amerika'ya en kolay yoldan nasıl gidilir?

CryDex

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımla ikimizin her Türk gencinin olduğu gibi Amerika hayalimiz var. Ancak en kolay yoldan nasıl gideceğimizi bilmiyoruz. Bizler ve Amerika'ya gitmek isteyen diğer Türk gençleri için bilgili birileri ufak bir rehber hazırlayabilir mi?

Zor iş be, herkesin iyi hayata talebi çok bize sıra gelene kadar cidden zor, size önerim iyi bir üniversite okuyup AB ülkelerine gitmeniz bunun sebebi AB ülkeleri şuan işçi ve mesleği iyi olan insanlara ihtiyacı var, bunun dışında artık AB'ye gitmek ABD'ye gitmekten daha kolay.

Vizeyi aldıktan sonra iltica edebilirsiniz. Gerçi çok fazla iltica eden olduğu için kabul etmeyebilirler ama en kolay yol bu.

Muhtemelen linç yiyeceğim ama bu ülkenin sıralarında oturup ders görmüş bir gencin Amerika'ya gitmesini asla istemem ve engellemeye çalışırım. Zaten adam istiyorsa yapılabilecek pek bir şey yok tabii.
Profil fotoğrafında da Atatürk var. Atatürk'ün yurtdışına gönderdiği öğrencilerin hikayesini de biliyorsundur. Yurtdışı fikri bana sadece böyle olacaksa mantıklı geliyor. Son seçim senin tabii.

Green Card gibi olayları duymuşsundur zaten de hem Pasaportumuzun değeri de kalmadı. Vize falan da zor veriyorlar. Zor yani.

Herhangi bir başarın veya özel yeteneğin yoksa biraz zor gidersin.

Muhtemelen linç yiyeceğim ama bu ülkenin sıralarında oturup ders görmüş bir gencin Amerika'ya gitmesini asla istemem ve engellemeye çalışırım. Zaten adam istiyorsa yapılabilecek pek bir şey yok tabii.
Profil fotoğrafında da Atatürk var. Atatürk'ün yurtdışına gönderdiği öğrencilerin hikayesini de biliyorsundur. Yurtdışı fikri bana sadece böyle olacaksa mantıklı geliyor. Son seçim senin tabii.

Green Card gibi olayları duymuşsundur zaten de hem Pasaportumuzun değeri de kalmadı. Vize falan da zor veriyorlar. Zor yani.
Dostum inan ki ülkemizin ekonomisi en azından Rusya gibi olsa ben asla gitmem, ancak bu ülkede tek başına ev tutmak bile imkansız hayata tutunmak çok zor, parası olmayan gençte ömrünü burada heba etmek istemiyor.

P vizesine bakmanı öneririm. Linkini bıraktığım site güzel bir şekilde açıklamış ancak yeterli derecede bilgi verdiğini düşünmüyorum, o yüzden detaylı bir şekilde araştır ve iyice bilgi sahibi ol derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı