Amumu oynanır mı?

feyyazz123

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i9 13900k
3090 White
G.skill 7800mhz 2x16gb
Asrock z790 LiveMixer
Samsung 990 Pro 1tb
Thermaltake tower 500 White
corsair h150i capellix xt
Amumu oynamayı deneyecegim, normalde mainlerim, Rek'Sai Shaco ve Fiddlesticks ancak Amumu bana uyup uyamayacağını bilmiyorum, iş yapar mı, hızlı orman döner mi? Dakika/cs yapar mı? 1vs1 güçlü mü? Yardımcı olursanız sevinirim.

Amumu, bir takım çarıdır bolca kitlekontrol var. Stan ölümsüz ve hasarı yerinde ormanı hızlı dönüyor e ve w sayesinde ilk e fullemeye dikkat edin yeterli. Oyundaki her çar oynayabildiğiniz sürece her şeyi oynayabilirsiniz ama lig atlamak istiyorsanız her yamanın bir bozuk çarı oluyor onları almanızı tavsiye ederim onun dışında otp olabilirsiniz. Anivia ile zümrüt elmas eloda oynuyordum.

Amumu, bir takım çarıdır bolca kitlekontrol var. Stan ölümsüz ve hasarı yerinde ormanı hızlı dönüyor E ve W sayesinde ilk e fullemeye dikkat edin yeterli. Oyundaki her çar oynayabildiğiniz sürece her şeyi oynayabilirsiniz ama lig atlamak istiyorsanız her yamanın bir bozuk çarı oluyor onları almanızı tavsiye ederim onun dışında OTP olabilirsiniz. Anivia ile zümrüt elmas eloda oynuyordum.

Anivia denedim ancak cok agresif oynadıgımdan 20. dakikada bile mana sorunu çekiyor ancak Amumu şu an fena degil gibi ne önerirsiniz Jungle da?

Oyunun geldiği durum bu :D

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-21 222430.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-21 222430.png
    933,1 KB · Görüntüleme: 45
Hiç sevmediğim karakter. Onu yerine Rammus oyna.

Bazen deli etse de, bir daha oynayanın ***** dedirttirse bile, bırakması zor bir oyun.
Harbiden öyle.8senedir oynuyorum Psikoloji bozan bir oyun.Lethal da kalktı moral gitti benim.

Amumu oynamayı deneyecegim, normalde mainlerim, Rek'Sai Shaco ve Fiddlesticks ancak Amumu bana uyup uyamayacağını bilmiyorum, iş yapar mı, hızlı orman döner mi? Dakika/cs yapar mı? 1vs1 güçlü mü? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yanında bi güzel oynayan mid pren olsun latede sadece ultileri iyi kullan Diamonda rahat çıkarsın veya Adc pren.Senin küme ne bro Zümrüt3teyim ben Mid Adc Main

Yani aslında şu oynanır mı? Bu oynanır mı? Gibi sorular çok saçma geliyor bana. Karşıdaki picklere göre seçeceksin karakterini. Her zaman Amumu almak çok mantıksız, kendinize en az 4 5 karakter bilecek şekilde ayarlayın, oynadığınız karakterlerden rekabetçi'sai ve fiddle olabilir.

Soruya gelirsek, Team fight dediğimiz takım savaşlarında, Amumu ultisi sayesinde güzel iş yapıyor. Çoklu orman kamplarını hızlı dönüyor (kuşlar, kayalıklar ve kurtlar). Amumu'nun e yeteneğini pasifi sayesinde hasar verilen her birim başına e yeteneğinin bekleme süresi azalıyor, böylece e kısa sürede geliyor. Şimdi diyeceksiniz, tekli orman kamplarında ne yapıyor bu çar? Tekli orman kamplarını ise W sünün pasifi sayesinde, W yeteneği açık haldeyken atılan normal saldırılar, gerçek hasar halinde vuruluyor. Dakika CS zor bir şey, oyuncuyla alakalı çara bağlı değil. 1vs1 de güçlü değil maalesef.

Rek'Sai oynayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı