AN515-58 i7 12700H Acer'in orijinal sitesinde yok

anilcaliskan

Megapat
Makaleler
1
Aşağıdaki ürün kendi orijinal sitesinde veya başka bir sitede yok. Bu modeli sadece GarajOnline satıyor, kendi sitesinde bile ürünle alakalı özel bir sayfa yok. Bunun sebebi nedir?

Tüm Nitro serilerine baktım ama bu kasanın sadece 3060 ve 3070 Ti versiyonu gözüküyor, satıcıdan yana sorun yaşayacağınızı sanmam ama. GameGaraj'ın kendisi.
Bana başka hiç bir yerde böyle bir ürün olmaması ilginç geldi. Acaba model numaralarını yanlış mı girdiler? Birde diyelim 3070 aldık üründe geldi, ürünün sürücülerini nasıl indireceğiz kendi sitesinde bile yok. Birde ben 3070 ti versiyonuda bulamadım, link var mı?

Bana başka hiç bir yerde böyle bir ürün olmaması ilginç geldi. Acaba model numaralarını yanlış mı girdiler? Birde diyelim 3070 aldık üründe geldi, ürünün sürücülerini nasıl indireceğiz kendi sitesinde bile yok. Birde ben 3070 ti versiyonuda bulamadım, link var mı?
Driver konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmam.

Bana başka hiçbir yerde böyle bir ürün olmaması ilginç geldi. Acaba model numaralarını yanlış mı girdiler? Bir de diyelim 3070 aldık üründe geldi, ürünün sürücülerini nasıl indireceğiz kendi sitesinde bile yok. Bir de ben 3070 Ti versiyonuda bulamadım, link var mı?

Hocam ilk önce ekran kartı driver yükleyin.

Driver konusunda sıkıntı yaşayacağını sanmam.

Buda kendi sitesinde var ama model numarası ile arattığımda hiç bir yerde satış sayfası çıkmıyor. Acer'in bu modelinde 3070 olan cihazlarda bir problem var ama çözemedim.
Hocam ilk önce ekran kartı driver yükleyin.
O sıralamayı yaparız demek istediğim bu modelde kendi sitesinden çektiğin sürücüler ile kurulum yapıyorsun ve bildiğim kadarıyla yine kendi sitesinden aldığım sürücülerin bazılarını Windows kurulum ekranında tanıtmadan SSD'ler gözükmüyormuş. Doğal olarak ürünün kendi bir sayfası olması gerekir. Ürün var ama spesifik bir sayfası yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı