Ana modeme 2. modemi kablo ile bağlama

kalimaki

Megapat
Katılım
25 Ağustos 2016
Mesajlar
506
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hepinize iyi sosyaller. Sorunum şu ki ana modemimiz evin 3. katında duruyor. Ben 1.katta kalıyorum.
Amacım ana modemden kablo indirip 2.modeme bağlamak. Ve 2. modem sayesinde 1. katta hem kablolu hem de kablosuz olarak internet erişimi sağlamak. Fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. 16MB ADSL kullanıcısıyım.Desteğinizi bekliyorum.
  • Ana modem; TP-Link TD-W9970 v3
  • 2. modem; INCA IM-300NX
Kablo olarak CAT 6 kablo düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
 
1.modemden çektim DSL kablosunu ve 2.ye taktım. Bekliyorum 2.de DSL yansın bunun ardından arayüze bağlanıp sizin dediğinizi yapacağım sanırsam arayüze girmek için DSL yanması gerekiyor. Doğru ilerliyor muyum?
 
Arayüze girmek için DSL yanması gerekmiyor, yapacağınız tek şey INCA modemi güç kablosunu bağladıktan sonra Ethernet kablosu ile kasanıza bağlamak, başka bir şey gerekmiyor.

Sonra arkadaşın dediği ayarı deneyin, ben pek olacağını sanmıyorum, Ethernet WAN desteklemiyorsa işe yaramayacaktır.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı