Ana modeme 2. modemi kablo ile bağlama

kalimaki

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hepinize iyi sosyaller. Sorunum şu ki ana modemimiz evin 3. katında duruyor. Ben 1.katta kalıyorum.
Amacım ana modemden kablo indirip 2.modeme bağlamak. Ve 2. modem sayesinde 1. katta hem kablolu hem de kablosuz olarak internet erişimi sağlamak. Fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. 16MB ADSL kullanıcısıyım.Desteğinizi bekliyorum.
  • Ana modem; TP-Link TD-W9970 v3
  • 2. modem; INCA IM-300NX
Kablo olarak CAT 6 kablo düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ethernet kablosunu değiştirin.
Ethernet kablosunda sorun yok. Şu an ana modeme taktım net var sağlıklı bir şekilde. Reset te attım eminim. Şifre admin yazdığımda hata vermiyor. Giriş yapacağına hani sayfa yenilenir ya, ekran göz kırpar öyle oluyor. Nerden anladım başka şifre yazınca yanlış şifre doğru gir diyor.

Ethernet kablosunda sorun yok. Şu an ana modeme taktım net var sağlıklı bir şekilde. Reset te attım eminim. Şifre admin yazdığımda hata vermiyor. Giriş yapacağına hani sayfa yenilenir ya, ekran göz kırpar öyle oluyor. Nerden anladım başka şifre yazınca yanlış şifre doğru gir diyor.

Sayfa yenilendiğinde sizden şifreyi değiştirmenizi istiyor olabilir. Yenilenmiş sayfada 2 adet şifre yeri görünüyor ise öyledir de.

İki bölüme de eskisinden farklı yeni şifreyi girin sonrasında sizi menüye gondermesi gerekir.

Sayfa yenilendiğinde sizden şifreyi değiştirmenizi istiyor olabilir. Yenilenmiş sayfada 2 adet şifre yeri görünüyor ise öyledir de.

İki bölüme de eskisinden farklı yeni şifreyi girin sonrasında sizi menüye gondermesi gerekir.
Olmuyor ne yapsam olmuyoor :( Ekran yenileniyor dediğinizi de yaptım, 2. şifre girdiğimde yanlış diyor.
Siz bana güzel bir cihaz önerin de ben ona yöneleyim en iyisi.
Ana modem 3.katta, yaşayacağım yer 1.kat. Wifi sinyali yetişmez. Mecbur kablo indirip orda 2.cihazı bağlayacağım ve isteğim şu hem kablolu hem kablosuz bağlantı yapabilmek.
Ya da SuperBox dedikleri bir şey var onu tavsiye eder misiniz?

Son düzenleme:
Ben bu iş için Xiaomi router 4a modelini aldım. Gigabit versiyonu olmasına dikkat edin alırken. 160 lira civarı fiyatı olması lazım. Ben oldukça memnunum. Kurulumu da çok basit modemden gelen kabloyu WAN girişine takmak yeterli gerisi telefona uygulama yüklemek yeterli.

Ben bu iş için Xiaomi router 4a modelini aldım. Gigabit versiyonu olmasına dikkat edin alırken. 160 lira civarı fiyatı olması lazım. Ben oldukça memnunum. Kurulumu da çok basit modemden gelen kabloyu WAN girişine takmak yeterli gerisi telefona uygulama yüklemek yeterli.
Peki o dediğiniz router üzerinden kablolu bağlantı yapılıyor mu örneğin laptopa?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı