Anadolu lisesinden tıp kazanilir mı?

eymentkm1

Decapat
Yer
İstanbul/Bahçelievler
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram: 8GB
Ekran Kartı: Asus Rog Strix Gtx 970
İşlemci: İntel i5 6.nesil
Ssd: Sandisk 500 gb m2 ssd + wd green 250 gb sata ssd
Anakart: Asus prime b250 mk
Merhaba arkadaşlar, ben LGS'den 385 aldım ve evime yakın OBP puanıyla bir Anadolu lisesine gittim. Okulun puanı 91.47, OBP puanım 95,5654. Hedefim tıptı ama sinavda bir aksilik yaşadım. Lisede çalışırsam tıp kazanabilir miyim?

Liseye değil de dans kursuna gitseniz bile çalıştığınızda istediğiniz her şeyi yapmanız mümkün. Fen liselerine gidenler doğrudan istedikleri bölümleri kazanmıyorlar. Onlar da çalışıyorlar. :)

Fen liselerine gidenler doğrudan istedikleri bölümleri kazanmıyorlar.

Moderatörümün bu yorumuna da bir ekleme yapmak isterim, fen lisesindeki bazı öğrenciler okulunun eğitim kalitesini yetersiz bulup açık liseye geçebiliyor. Kısacası lisenin bir önemi yok. :) İş tamamen kişide bitiyor ve çalışan adamın da her şeyi yapabileceğini düşünüyorum.

Bu sene iyi bir Fen lisesini bitirdim. Bu tarz liselerin normal liselerden tek farkı hocaların zora alıştırması. Üniversite sınavının çok küçük bir kısmı olan eleyici sorularda biraz öne geçiyoruz. Onun dışı tamamen öğrencinin kendi çabası. Okulda derece yapanlar nefes almadan ders çalıştığından derece yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı