Anadolu lisesini kazanabilir miyim?

Berat kartal

Decapat
Katılım
14 Aralık 2021
Mesajlar
297
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Buradaki Anadolu lisesi ortalama ile alıyor ve benim ortalamam orta okul Full toplanıp bölünüp carpıldığında falan 76 - 75 aralığında cıkıyor. Geçen sene arkadaşım 80 ortalama ile gitti sizce ben gidebilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başta alırlar bence almazlarsada nakil ile girersin rahatlıkla.
 
Karne notu ile giriyor hocam o Anadolu'dan ne bekliyorsun bende Anadolu lisesinde okuyorum 421 puan ile girdim benim okulda fenden sonra en iyi 2.

Bizim burada ki Anadolu lisesi 91 ortalama notuyla alıyor 2. olan, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Afyonkarahisar/Dinar araştırmak istersen araştırabilirsin hocam. Mahalledeki en iyi dostum bu sene liseye geçti daha 91 puanlı olana öğretmenler ve disiplini çok iyi diyor. Öğretmenler öğrenciye, öğrenciler öğretmene saygılı. Her okul aynı tutulmamalı bence. Yani sizin dediğinize de hak vermek lazım her karne notuyla girilen okul aynı değil.
 
Bizim burada ki Anadolu lisesi 91 ortalama notuyla alıyor 2. olan, yavuz sultan selim Anadolu lisesi Afyonkarahisar/Dinar araştırmak istersen araştırabilirsin hocam. Mahalledeki en iyi dostum bu sene liseye geçti daha 91 puanlı olana öğretmenler ve disiplini çok iyi diyor. Öğretmenler öğrenciye, öğrenciler öğretmene saygılı. Her okul aynı tutulmamalı bence. yani sizin dediğinize de hak vermek lazım her karne notuyla girilen okul aynı değil.

Ben de sizi LGS notu ile girdiniz sandım hocam orta okulda tembel bir öğrenci sayılırdım 90 altı notum yoktu zaten herkesin orta okulda notu böyle.
Bana kalırsa LGS girmeden eve göre gidilen okul ve karne notuna göre öğrenci alan okul size sadece diploma verir başka bir şey vermemez o zaman neden LGS var ha 0 puan aldın o okula gitin ha evine yakın olduğu için o okula gittin proje okulu bile değil o okullar.
Zaten proje okulu olmayan okuların hocaları ders anlatıklatını sanıyorlar.
Proje okul: Puan ile girilen okul.
(Şimdi linç tayfa gelir iş kişide biter meslekten de tıp çıkıyor)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı