Anakart değişimi sonrası format gerekir mi?

Ek olarak şunu söyleyeyim yeni anakart için sürücüleri yüklemeyi unutma. ASUS' un kendi sitesinde anakartının sayfasından destek kısmına gelerek menüden sürücüler kısmını seç ve en güncel olanları indir. BIOS güncellemeden önce de araştırma yap, gerekli değilse güncelleme. Diğer sürücülerin en güncel versiyonlarını kurabilirsin.
 
Ek olarak şunu söyleyeyim yeni anakart için sürücüleri yüklemeyi unutma. ASUS'un kendi sitesinde anakartının sayfasından destek kısmına gelerek menüden sürücüler kısmını seç ve en güncel olanları indir. BIOS güncellemeden önce de araştırma yap, gerekli değilse güncelleme. Diğer sürücülerin en güncel versiyonlarını kurabilirsin.

Anakartı bağlamadan önce mi bağladıktan sonra mı yapayım işlemi? Bir de BIOS güncellemesi için gereklilik oluşturan unsurlar neler hangi durumda güncellemeyi tercih etmemi önerirsiniz?
Bana kalırsa daha stabil bir sistem için evet, gerekir.

Yeni anakartı takmadan format atıp öyle mi takayım yani?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı