Anakart için I/O Cover Yapımı

Acaba üzerinde kendi adımın olduğu bir tane yapabilir misiniz?

Bu şekilde nasıl?
upload_2017-3-18_15-58-24.png

B150 Gaming M3 I/O Cover.
B150.pdf

Son düzenleme:
Güzel sonuçlar için kaliteli bir yazıcı ve kaliteli bir kağıt öneriyorum. Normal A4 kağıdına çıktı alınca soluk renkler oluyor. Tavsiyem aydinger kağıdı. Yada dergi yapımında kullanılan kuşe kağıt.

Buyrun. Pdf'de şekil üzerinde fazladan pay var. İçe doğru katlayıp yapıştırmada kullanabilirsiniz. (ASUS Z170A-P I/O Cover. )
Asus Z170-p.pdf
Teşekürler hocam aydingeri not aldım.Sonuçları çok güzel görünüyor.:aşk:

Elinize sağlık. Çok güzel. Acaba fırçalanmış metal görünümlü kısım siyah olsa dahamı iyi olur? Çözünürlük düşük olduğu için kalitesiz duruyor. Baskıda da öylemi olur?
Baskı aldıktan sonra siyaha yakın bir renk oluyor. Anakartın kendi parçalarıyla uyumlu gözüküyor. Konunun ilk sayfalarında benim resimlere bakabilirsiniz. Çıktı alırken aydinger kağıdı öneririm. Normal kağıda biraz soluk bir görüntü olur. Resim ekran görüntüsü olduğu için kalitesiz gözüküyor. Pdf için ne kadar zoom yapsanızda kalite bozulmaz. Vektör kullanarak tasarladım.

Teşekürler hocam aydingeri not aldım.Sonuçları çok güzel görünüyor.:aşk:
Sonuçları bekliyorum. Önceki tasarımları hep koyu renkliydi. Sizinkini merak ettim şimdi.

Baskı aldıktan sonra siyaha yakın bir renk oluyor. Anakartın kendi parçalarıyla uyumlu gözüküyor. Konunun ilk sayfalarında benim resimlere bakabilirsiniz. Çıktı alırken aydinger kağıdı öneririm. Normal kağıda biraz soluk bir görüntü olur. Resim ekran görüntüsü olduğu için kalitesiz gözüküyor. Pdf için ne kadar zoom yapsanızda kalite bozulmaz. Vektör kullanarak tasarladım.
Acaba Google Drive'dan görüntülediğim için mi görüntü kötü? Yakınlaştırınca görüntü çok bozuk.

Acaba Google Drive'dan görüntülediğim için mi görüntü kötü? Yakınlaştırınca görüntü çok bozuk.
Google drivedan direk indirin. Fırçalanmış gibi gözüken kısım resim olduğu için zoom yapınca kalitesiz gözükür. Ama siz onun çıktısını alınca 15 cm lik bir boyuta düşecek ve biraz daha koyu çıkacak. Kalitesi sizi fazlasıyla tatmin eder. PDF dosyasından direk çıktı alınız.

Elinize sağlık. Çok başarılı olmuş. H81M-P33 için de yapabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı