Anakarta Heat Sink Uygulama

Makaleler
1
Yer
Nevşehir Merkez
Arkadaşlar merhaba, daha önce konusunu actigim anakart ısınması ile alakalı, anakartımda bir şey fark ettim. Resimlerde işaretlediğim yerlerde normalde pasif soğutucu olması lazım ama benim anakartımda yok. Linkte attigim Heat Sinklerden alsam ısı konusunda yardımcı olur mu?

20191120_204513.jpg

20191120_204443.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi var ise garantiye göndermeni tavsiye ederim, belki değişim yaparlar, o soğutucuyu alsanız bile takabilecek misiniz ? ayrıca yukarıdaki arkadaş önermiş.
Kendinden yapışkanlı, servise 2 defa gitti. Pubg oynayip video çekiyorlar. Uzay montaj işlemci 4 çekirdekli, ben 2600x kullanıyorum ve adamlar ile maillestim en son mailde bana işlemci bozuktur dedi 😂. Ondan bunları alıp oraya yapıştırmayı düşünüyorum.
Raspberry pi da aynı heatsinkleri kullanıyorum rp3 de işlemciyi soğuttuğu için faydalı ancak işlemci ve grafik birimi dışındaki çiplerde faydasız ve gereksiz.
Hiç mi fayda etmez yani? Çizdiğim yerdekilere.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı