Anakarttan bip sesi geliyor

fdsssssssssss

Centipat
Katılım
24 Mart 2020
Mesajlar
423
Makaleler
1
Çözümler
1
Çok kısa bip sesi geliyor ve aralıklarla tekrarlıyor. RAM ışığı yanıyor, ekran kartı fanı dönüyor, işlemci fanı dönüyor, PC fanları dönüyor ama ekranda görüntü yok. Tüm RAM slotlari ve 2 RAM'i de denedim. Silgiyle sildim sonra ıslak mendille sildim RAM altlarını ama düzelmedi.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun, video.

İnternet kafeye gidin."Bilgisayarım arızalandı.Bir başka RAM denemek istiyorum.Ama elimde yok bir tane ödünç RAM verirmisiniz?" de ciddiyim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı