Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 9 Ocak 2022 #1 PC tozlu idi hava sıktım sonra çalıştırdıgımda ötüp ana kartta bu ışık. Yanıyordu neden?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 9 Ocak 2022 #2 Anakart modeli nedir? Artı 0 Eksi
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 7.003 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2022 #3 Swien dedi: PC tozlu idi hava sıktım sonra çalıştırdıgımda ötüp ana kartta bu ışık. Eki Görüntüle 1265202 Yanıyordu neden? Genişletmek için tıkla... Bende de AM3+soket anakart var. Hoparlör bağlı anakarta. Bilgisayarı açınca 1 defa ses geliyordu. Artı 0 Eksi
Swien dedi: PC tozlu idi hava sıktım sonra çalıştırdıgımda ötüp ana kartta bu ışık. Eki Görüntüle 1265202 Yanıyordu neden? Genişletmek için tıkla... Bende de AM3+soket anakart var. Hoparlör bağlı anakarta. Bilgisayarı açınca 1 defa ses geliyordu.
KS KS Swien Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ne 9 Ocak 2022 #4 Berkay Davas dedi: Anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Anakart modelini bilmiyorum fakat hava sıkıldıktan sonra güç düşğmesinin oradanda kırmızı ışıuk yanıp ses gelip gidiyordu berat3636 dedi: Bende de AM3+soket anakart var. Hoparlör bağlı anakarta. Bilgisayarı açınca 1 defa ses geliyordu. Genişletmek için tıkla... Görüntüde gelmiyor Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Anakart modelini bilmiyorum fakat hava sıkıldıktan sonra güç düşğmesinin oradanda kırmızı ışıuk yanıp ses gelip gidiyordu berat3636 dedi: Bende de AM3+soket anakart var. Hoparlör bağlı anakarta. Bilgisayarı açınca 1 defa ses geliyordu. Genişletmek için tıkla... Görüntüde gelmiyor
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 7.003 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2022 #5 Swien dedi: Anakart modelini bilmiyorum fakat hava sıkıldıktan sonra güç düşğmesinin oradanda kırmızı ışıuk yanıp ses gelip gidiyordu. Genişletmek için tıkla... Kırmızı ışık SSD veya hard disk in çalıştığını gösterir. Büyük ihtimal kablolar çıkmış daha önce. Sen hava sıkınca yerine oturmuş kablolar. Bip sesi bilgisayarı çalıştırınca 1 defa mı geliyor sürekli mi? Swien dedi: Anakart modelini bilmiyorum fakat hava sıkıldıktan sonra güç düşğmesinin oradanda kırmızı ışıuk yanıp ses gelip gidiyordu. Görüntüde gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Eğer işlemci fanına zarar verdiyseniz işlemci ısındığı için ötüyordur ve işlemci de otomatik kapatma yoksa bozulmuştur işlemci. Artı 0 Eksi
Swien dedi: Anakart modelini bilmiyorum fakat hava sıkıldıktan sonra güç düşğmesinin oradanda kırmızı ışıuk yanıp ses gelip gidiyordu. Genişletmek için tıkla... Kırmızı ışık SSD veya hard disk in çalıştığını gösterir. Büyük ihtimal kablolar çıkmış daha önce. Sen hava sıkınca yerine oturmuş kablolar. Bip sesi bilgisayarı çalıştırınca 1 defa mı geliyor sürekli mi? Swien dedi: Anakart modelini bilmiyorum fakat hava sıkıldıktan sonra güç düşğmesinin oradanda kırmızı ışıuk yanıp ses gelip gidiyordu. Görüntüde gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Eğer işlemci fanına zarar verdiyseniz işlemci ısındığı için ötüyordur ve işlemci de otomatik kapatma yoksa bozulmuştur işlemci.