Çözüldü YouTube Anasayfa bozuk öneriler yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RRush707

Centipat
Daha fazla  
YouTube'u ilk açtığımda, ana sayfada sadece 2 satır YouTube Shorts videosu ve en altta 1 ya da 2 tane çok az izlenmeli video oluyor. Yenilediğimde düzelmiyor. Hesaptan çıkış yapınca normal YouTube oluyor ama tekrar hesaba giriş yapınca aynı sorun devam ediyor (aşağıda SS'ini bıraktım). Yardımcı olursanız sevinirim.

Opera Anlık Görüntü_2025-04-18_104909_www.youtube.com.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Shorts videolarını kaldırmak Shorts yazısının en sağındaki üç noktaya tıklayarak bunun daha az gözükmesini sağlayabilirsin. Video önermeme kısmına gelirsek YouTube'a ait tüm verileri temizlemenizi ve yeniden giriş yapmanızı öneririm, benzer bir sorunu yaşadıktan sonra çözümü bu şekilde buldum.
Shorts videolarını kaldırmak Shorts yazısının en sağındaki üç noktaya tıklayarak bunun daha az gözükmesini sağlayabilirsin. Video önermeme kısmına gelirsek YouTube'a ait tüm verileri temizlemenizi ve yeniden giriş yapmanızı öneririm, benzer bir sorunu yaşadıktan sonra çözümü bu şekilde buldum.

Çözüm

Shorts kısmı sorun değil ama ana sayfada video olmaması canımı sıkmıştı, veri temizleme için adım adım ne yaptığını yazabilir misin?

H

Shorts kısmı sorun değil ama ana sayfada video olmaması canımı sıkmıştı, veri temizleme için adım adım ne yaptığını yazabilir misin?

Geçmiş kısmından hem tarayıcının hem de YouTube'nin geçmişini ve verileri temizledim sanırsam şu an sıfırdan algoritma oluşuyor arada gitsede bazen düzgün, tamamen düzelirse haber vereceğim buradan.

Şu an düzelmiş durumda yöntem işe yaradı çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı