Android hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorum

Ayılar_Kralı

Hectopat
Arkadaşlar ben kodlama hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorum ama konular hakkında bilgi sahibi olmadığım için size danışmak istedim. Bildiğiniz ücretsiz kodlama, uygulama yapma gibi kurs ve benzeri öğrenme yollarını söyler misiniz? Nereden başlamalıyım mesela uygulama yazmak için bunları bilen ve açıklayabilecek arkadaşlarım var ise lütfen söyleyebilirler mi?

Biz de 4 kişilik bir arkadasgrubu ile unity üzerinden C# ile kodlamaya ve oyun yapımına giriş yaptık.
Biz Android platforma da oyun çıkartacağız.
Lakin şu an C# öğrenme dönemindeyiz.
Yaşlarimiz ortalama 15.
Ve gruba bir tane Grafiker lazim.
Blender, photoshop, digital art gibi şeyler öğrenecek animasyonlar hazırlayacak Unity için Asset hazırlayacak birisi.
Eğer katılmak istersen benle iletişime gecebilirsin.

Biz de 4 kişilik bir arkadasgrubu ile unity üzerinden C# ile kodlamaya ve oyun yapımına giriş yaptık.
Biz Android platforma da oyun çıkartacağız.
Lakin şu an C# öğrenme dönemindeyiz.
Yaşlarimiz ortalama 15.
Ve gruba bir tane Grafiker lazim.
Blender, photoshop, digital art gibi şeyler öğrenecek animasyonlar hazırlayacak Unity için Asset hazırlayacak birisi.
Eğer katılmak istersen benle iletişime gecebilirsin.
Bilgim olsa yeteri kadar isterim ama yok maalesef. Dediğiniz işleri nerden öğrenebilirim temel kısımlarını ? Veya siz nerden öğrendiniz ? Bir yapmayı öğrenirsem gelebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı