Android için en iyi müzik platformu nedir?

Zephrion

Decapat
Daha fazla  
Halihazırda Spotify Premium kullanıyorum. Bazıları YouTube Music'in daha iyi olduğunu söylüyordu. Sizce Android için en iyi müzik platformu nedir? Ben şahsen YT Music'i hiç kullanmadım, o yüzden bilmiyorum. Spotify ve YT Music'i yeterince deneyimlemiş arkadaşlar da düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.

Bence Spotify iyidir ama en iyisi midir bilmem ama bana göre en iyisi.

Müziklerin ses kalitesi açısından her müzik servisi Spotify'dan iyidir zaten. Spotify kaliteli bir ses sunmuyor, kütüphanesi ve sosyal tarafı çok kuvvetli olduğu için bu kadar çok tercih ediliyor sadece. Müzik kalitesine önem veriyorsan en iyisi TIDAL'di, ama onun da değerini bilmedikleri için Türkiye'den çekildi.

Ben ikisi arasından YouTube Music öneriyorum ve kendim de kullanıyorum.

Apple Music'deki 24 bit ses ve Dolby Atmos desteği beni aldı götürdü. Spotify ile YT Music arasında bir seçim yapmak gerekirse YT Music derim.

Spotify'ı yıllardır aktif kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Ses kalitesinin iyi olduğunu söyleyebilirim. Dinlemek isteyeceğin neredeyse her müzik var, baya geniş bir kütüphaneye sahip. Keşfederek müzik dinlemeyi seviyorsan da baya bir işine yarar. Şahsen ne zaman listelerimden birine şarkı eklesem mutlaka önerilenlerden diğer şarkıların önizlemesini dinlerim, eklediğin şarkıya benzer şarkıları öneriyor ve bu konuda gerçekten başarılı bir algoritmaya sahipler.

Son düzenleme:
Halihazırda Spotify Premium kullanıyorum. Bazıları YouTube Music'in daha iyi olduğunu söylüyordu. Sizce Android için en iyi müzik platformu nedir? Ben şahsen YT Music'i hiç kullanmadım, o yüzden bilmiyorum. Spotify ve YT Music'i yeterince deneyimlemiş arkadaşlar da düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.

Ses kalitesi önemliyse ve müzik için kaliteli kulaklığınız ya da DAC/AMP ınız vs varsa Tidal ama Tidal'i ancak yabancı bir ülke üzerinden hesap alarak kullanabilirsiniz ben bu şekilde kullanıyorum.

Tidal'in ses kalitesi olarak alternatifi Deezer'dır. Deezer'ı deneyin memnun kalırsanız abone olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı