Android İçin Microsoft Cortana Uygulamasının Görselleri Sızdırıldı!

Bir süre önce Microsoft'un yeni dijital asistanını iOS ve Android'e geleceği bizzat şirketin kendisi tarafından duyurulmuştu. Ancak bu durum sadece sözde olarak kalmıştı. Yani elimizde bir beta olayı ya da benzeri birşey yoktu. Ancak artık Cortana'nın Android işletim sisteminde nasıl görüneceğine dair görüntüler bulunmakta.

cortanaandroid-3_0.jpg

Windows 10'a tam sürüm şekilde kavuşmamıza sayılı günler kalmışken, herkesin en fazla merak ettiği şeylerden biri de şüphesiz Cortana. Windows 10 ile birlikte gelecek dijital asistan olan Cortana, Microsoft'un planlarına göre sadece bilgisayar ortamında kalmayacak.

Kaynak

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yanlış bir taktik uyguluyor Microsoft. Kendi telefonunda olan özel uygulamaları tüm platformlara çıkarıyor, ne anladım ben bu işten. Senin telefonunun bir farkı olacak ki alacaklar.
Belkide şuan sadece bir ön gösterim yapıyor ileriki yıllar için belki ileride diyecek gördünüz nasıl uygulamalarımız daha fazlası için Windows Phone almanız gerekecek diyecek belki hiç belli olmaz ne yapacakları.

Bence kendi sistemine alıştırmak ve merak uyandırmak için yapıyor. Bunun ile reklamını yapmayı amaçlıyor. Açıkçası merak ediyor idim. Çıkınca yüklemeyi düşünüyorum.

Bence yanlış bir taktik uyguluyor Microsoft. Kendi telefonunda olan özel uygulamaları tüm platformlara çıkarıyor, ne anladım ben bu işten. Senin telefonunun bir farkı olacak ki alacaklar.
Hocam düşüncenize saygı duyuyorum ancak kimse sadece asistan için zaten Microsoft telefon almaz. Mesela ben Siri için Iphone alan duymadım.

Hocam düşüncenize saygı duyuyorum ancak kimse sadece asistan için zaten Microsoft telefon almaz. Mesela ben Siri için Iphone alan duymadım.
Doğru diyorsun bende sadece siri için iphone almam ama google Windows Phone mağazasına orijinal uygulama çıkartmıyor. Google' de bu düşmanlık varken, Microsoft neden çıkarıyor ki? @KaanKARA ve @Silinen üye' ın dediği gibi olabilir aslında. İlk önce uygulamayı alıştırtacak insanlara sonra Windows Phone' daki cortana ya büyük bir güncelleme verecek sonrada android deki kullanıcılar Windows Phone' a geçecek (sırf o özellik için). Bence çok zor böyle olması. :D

Kesinlikle katılıyorum. Bu uygulama bir başlangıç olabilir. Bunun gibi uygulamaları çıkartarak alıştırmaya çalışırlar. Daha sonra kendi sistemlerine alıştırırlar. Bunun gibi taktikler işe yarar bence. @Graphite

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı