Android için tarayıcı önerisi

Şu an Chrome/Google kullanıyorum ancak reklamlar, gizlilik vs can sıkıcı olmaya başladı. Fazla yormayacak ve hızlı olarak tarayıcı olarak ne önerirsiniz?

Foruma baktığımda Kiwi ve Brave'in önerildiğini gördüm.
Bana kalırsa yine en iyisi Google Chrome. Alternatif olarak Brave deneyebilirsin.

Bilgisayarda ben de Edge kullanıyordum çok memnundum ancak mobil kısmında ne kullansam kararsız kaldım. Brave deneyeceğim gibi görünüyor.

Reklam engellemek önemliyse ve hızlı bir şey arıyorsan Brave. Reklam engellemek önemliyse ve Brave kullanmak istemiyorsan Firefox. Reklam engellemek önemli değilse Edge.

Not: Mobile için konuşuyorum. Eğer PC de gizlilik odaklı bir kullanıcı değilseniz Brave yerine eklentiler ile birlikte Edge kullanabilirsiniz. Eklenti olarak, uBlock ve Privacy Badger öneririm.

Kiwi browser ya da Firefox.
Android tarafında Brave'in reklam engelleyicisi çok iyi çalışmıyor, bilgisayarda Brave kullanıyorum.

Kiwinin ortalama değeri Play Store'da düşük görünüyor, ben yanlış uygulamaya bakmıyorum değil mi?

Brave'i bir denemelisin.

Brave'i indireceğim yüksek ihtimal ancak olmazsa Kiwi veya Firefox tercih ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı