Android oyun Club virüslü mü?

Güven kısmı tartışılır ancak şöyle bir durumdan bahsedeyim. Çok uygulamasını indirip kullanmışımdır. Gizlilik ayarlarından verilen izinleri yinede gözden geçiririm. Şöyle de bir durum var crackli,modlu veya uygulaması hile için yeniden düzenlenmiş bir çok apk veya dosya virüs programlarına takılabilir.. Bunlar dışında art niyette tabii ki ihtimaldir her zaman :)

Hocalarım toprak koc hocamız bununla ilgili bir yorum yaptı;
Yaptığımız uygulamarın virüslü olma ihtimali çok düşük ihtimalli bu ihtimal ise sitenin başka şahısların eline geçme ihtimalidir.
Yani aslında yaptığımız APK, hile, paralı uygulamaları ücretsiz hale getirme vb. Şeyleri yaparken virüs taramasını her halükarda yapmış bulunmuktayız.
Yani virüslü yazmasının nedeni ise siz bilinmeyen kaynaklari actiginiz için indirilen kaynagin icindeki hile vb. Dosyanin kendisidir.
Yani tehlikeli değil ve virüslü olsaydı sanırım telefonum çökmüş olurdu!

Güvenilir olup olmadığı tartışılır, ama sonuçta 1 tane antivirüs algılamış, false-positive olabilir.

Android PUA debugkey test keyidir yani APK test keyi ile imzalanmış yoksa toprak hcamda normal key oluşturup imzalar toprak hocam sanırsam key oluşturmamış.

Hocam dosyayı kurmamış kardeşim direkt sildim şimdi dosyayı bir sıkıntı olur mu? Herhangi bir reklam sitesine tıklamadım diyor.
Hocam android oyun clubtan bende shadow Fight 2 dahil birçok oyun indirdim ve şu zamana hiçbir sorun yaşamadım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı