Android sürümü nasıl yükseltilir?

Konu bu galiba hocam. Aklınızda size uygun bir custom ROM var mı? Araştırdığınız veya? Bir de telefonun tam model adını söylerseniz sorun çıkmadan işlemi yapma şansımız artar.

Konu bu galiba hocam. Aklınızda size uygun bir custom ROM var mı? Araştırdığınız veya? Bir de telefonun tam model adını söylerseniz sorun çıkmadan işlemi yapma şansımız artar.
Evet hocam konu bu. Aklımda bir custom ROM yok açıkçası Android işlerine de uzağım. Sadece Android 10 işletim sistemine yükseltmek istiyorum başka bir isteğim yok

SM-J710FQ

Konu bu galiba hocam. Aklınızda size uygun bir Custom ROM var mı? Araştırdığınız veya? Bir de telefonun tam model adını söylerseniz sorun çıkmadan işlemi yapma şansımız artar.

Rehber böyle bir rehber buldum hocam nasıl, uygulayayım mı bunu sizden haber gelmeyince rehber aramaya başladım bende.

Son düzenleme:
@SSDyiyenHDD pardon hocam bildirim gelmedi, hemen ROM arıyorum size. Görüntüsü mü önemli sizin için yoksa performans mı, ve bunu Android 9 üzerinde mi yoksa 10 üzerinde mi yapacaksınız?

@SSDyiyenHDD pardon hocam bildirim gelmedi, hemen ROM arıyorum size. Görüntüsü mü önemli sizin için yoksa performans mı, ve bunu Android 9 üzerinde mi yoksa 10 üzerinde mi yapacaksınız?

Hocam performans daha önemli tabii ki ama görüntü de çok kötü olmasa iyi olur. Şu an 8.1.0 kullanıyorum bunu performans düşüşü yaşamadan hangisi daha stabil çalıştırırsa telefonu ona güncellemek istiyorum. Yani 9 veya 10 çok fark etmez beni stabil bir şekilde 8.1.0'ın üstüne atsın yeter.

Hocam TWRP'yi telefona mı indireyim bilgisayara mı?

Son düzenleme:
Hocam performans daha önemli tabii ki ama görüntü de çok kötü olmasa iyi olur. Şu an 8.1.0 kullanıyorum bunu performans düşüşü yaşamadan hangisi daha stabil çalıştırırsa telefonu ona güncellemek istiyorum. Yani 9 veya 10 çok fark etmez beni stabil bir şekilde 8.1.0'ın üstüne atsın yeter.

Hocam TWRP'yi telefona mı indireyim bilgisayara mı?
Dosyayı bilgisayara indireceksiniz. Şu rehberi kullanarak TWRP işini halledin:

Dosyayı bilgisayara indireceksiniz. Şu rehberi kullanarak TWRP işini halledin:

Hocam TWRP'yi indirirken böyle bir sayfa karşıladı beni ne yapmam lazım.

Screenshot_1.png

Bir dakika hocam bakıp gelişmeleri rehbere ekleyeceğim. Buraya da yazacağım tabi.

İmg.tar olmalı dosya. En baştan 2. dosyayı indirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı