Android tarayıcılarda artık YouTube reklamları engellenemiyor

Esasında Firefox kullanıyorum, yanında da uBlock Origin eklentisi mevcut. YouTube'da video açtığımda "geçersiz yanıt alındı" hatası veriyor, sayfayı yenilediğimde video yükleniyor ancak video ön reklam da içeriyor.

Gelişme: Tarayıcıyı sıfırladım. Şu anda reklamlar yok ancak hala Youtube'da bir video açarken "geçersiz yanıt alındı" hatasını alıyorum, sayfayı yenilediğim zaman video yükleniyor. Bunun nedenini anlamış değilim, önceden yoktu.

Diğer kullandığım AdGuard eklentili Samsung Internet tarayıcısında ise hala reklamlar var, sıfırlamama rağmen. Ancak onda "geçersiz yanıt alındı" hatası almıyorum.

Problemin kaynağını hala net bir biçimde çözebilmiş değilim.


ÇÖZÜM:
Hatanın nedeni uBlock Origin eklentisi. Sebep alt bardaki reklamları engellemesi. AdGuard eklentisinde bu problem yok. Video içi reklam olmasa da alt barda reklam olmak zorunda kalıyor, yoksa "geçersiz yanıt alındı" hatası veriyor YouTube. Bu durum Firefox için geçerli.

Samsung Internet'te Youtube reklamları hiçbir türlü engellenemiyor artık sanırım. Video içi reklamlar AdGuard eklentisine rağmen mevcut.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı