Android telefonlar az güncelleme mi alıyor?

Note 8 Pro ile aynı işlemciyi kullanıyormuş. 90Hz ekranıda var ve o kadar olumlu yorum varken bu telefon dandik olamaz. Tek kötü yönü IPS ekran. Keşke AMOLED olsaydı.

Bu telefonlara garantiyi neresi veriyor? Yani servisi ne kadar iyi bilginiz var mı? Ben de anneme bir telefon bakıyorum da seçim yapmak zor. Birinin iyi dediğine başkası kötü diyor. Donanım ve tasarım olarak P40 Lite'ı çok beğendim. Google servisleri çok sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum. Redmi Note 9 serisindeki kamera tozlanma ve yazılımsal sıkıntılar yüzünden biraz geri duruyorum.

Bu telefonlara garantiyi neresi veriyor? Yani servisi ne kadar iyi bilginiz var mı? Ben de anneme bir telefon bakıyorum da seçim yapmak zor. Birinin iyi dediğine başkası kötü diyor. Donanım ve tasarım olarak P40 Lite'ı çok beğendim. Google servisleri çok sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum. Redmi Note 9 serisindeki kamera tozlanma ve yazılımsal sıkıntılar yüzünden biraz geri duruyorum.

KVK garantili alıyorum ben Ankara’da. Tanıdığım bir toptancıdan alacağım. Google servisleri internette bir sürü videosu var kendiniz halledebilirsiniz sanırım lakin bende P40 Lite düşünmüştüm kirin işlemci olduğu için almıyorum.

KVK garantili alıyorum ben Ankara’da. Tanıdığım bir toptancıdan alacağım. Google servisleri internette bir sürü videosu var kendiniz halledebilirsiniz sanırım lakin bende P40 Lite düşünmüştüm kirin işlemci olduğu için almıyorum.

Neden kirin işlemci de bir sıkıntı mı var? Performans olarak baya yüksek görünüyor. Isınma vs gibi de sorunları yok deniliyor.

Neden kirin işlemci de bir sıkıntı mı var? Performans olarak bayağı yüksek görünüyor. Isınma vs gibi de sorunları yok deniliyor.

Kirin işlemci üretimi duruyor yoksa kötülüğünden değil ama Google hizmetlerinizden sorun çıkmazsa P40 Lite alabilirsiniz. Ben birazda pubg oynayacağım için tercih etmemiştim.

Kirin işlemci üretimi duruyor yoksa kötülüğünden değil ama Google hizmetlerinizden sorun çıkmazsa P40 Lite alabilirsiniz. Ben birazda pubg oynayacağım için tercih etmemiştim.

Yani üretiminin durduruluyor olması sonuç olarak bize bir zarar olarak yansıyacak mı? Pek sanmıyorum. Sonuçta garantisi olan bir telefon. Uzun süre daha destek vereceklerdir.

Pubg'de bu işlemci sorun mu çıkartıyor?

Yani üretiminin durduruluyor olması sonuç olarak bize bir zarar olarak yansıyacak mı? Pek sanmıyorum. Sonuçta garantisi olan bir telefon. Uzun süre daha destek vereceklerdir.

PUBG'de bu işlemci sorun mu çıkartıyor?

Hayır FPS düşüklüğü 60FPS sabit veremiyor P40 Lite o yüzden ama Realme 6 veriyor ondan tercih etme eğiliminde bulundum.
Bence gayet mantıklı.
iPhone 5S'den Android'e geçiş yaptığım gün rahatladım.

Kullanım amacınıza ve kullanma sertliğinize göre ( fiziksel ) değişir.

Sanmam.
Ayrıca güncelleme ile kasmanın arasındaki orantı nedir?

Kullanma amacım PUBG oynamak ve sosyal medya ve kamera 3 sene beni götürür mü?

Son düzenleme:
Sen bu telefona dandik diyorsan muhtemelen S20 kullanıyorsundur...Ya da kullandığın cihaz bundan daha mı iyi? Çok basit bir tercih Redmi Note 8'den daha iyi bir cihaz bence dostum.
Kullandığım cihazın S20 olması (ki değil) veya kullandığım cihazın bundan iyi olmasının bu konuyla olan alakasını kestiremedim. Ayrıca cihazın Redmi Note 8'den kötü olduğunu söylemedim, ki bence de Redmi Note 8'den daha iyi bir cihaz. Benim buradaki karşılaştırmam iPhone 7 vs. Realme 6'dır. Ben sadece bu iki cihaz arasında bir karşılaştırma yaptım ve Realme 6 iPhone 7'nin yanında dandik kalır.
Realme 6 ‘ya dandik diyen ilk defa sizi duyuyorum garip o kadar olumlu yorum aldım. Bu arada iPhone 7 pil bakımından o kadar iyi bir telefon değil. Telefona çok olumlu yorum geldi garipsedim biraz ama düşüneceğim.
Yukarıdaki mesajımda açıkladım fakat tekrar söyleyeyim Realme 6 iPhone 7'nin yanında dandik kalır demek istemiştim. iPhone 7'nin pilinden memnun değilseniz batarya değişimi ile kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kullandığım cihazın S20 olması (ki değil) veya kullandığım cihazın bundan iyi olmasının bu konuyla olan alakasını kestiremedim. Ayrıca cihazın Redmi Note 8'den kötü olduğunu söylemedim, ki bence de Redmi Note 8'den daha iyi bir cihaz. Benim buradaki karşılaştırmam iPhone 7 vs. Realme 6'dır. Ben sadece bu iki cihaz arasında bir karşılaştırma yaptım ve Realme 6 iPhone 7'nin yanında dandik kalır.

Yukarıdaki mesajımda açıkladım fakat tekrar söyleyeyim Realme 6 iPhone 7'nin yanında dandik kalır demek istemiştim. iPhone 7'nin pilinden memnun değilseniz batarya değişimi ile kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bataryam daha yeni değişti pil sağlığım yüzde yüz yeri geliyor bir günü çıkaramıyorum. Baktığım her yerde iPhone 7 artık güncelliğini yavaş yavaş yitirmeye başlayacak bir telefon ama Realme 6 kamera pil ekran konularında iPhone 7’yi geçiyor onun karşısında herkes güzel derken dandik demeniz garibime gitti. Yinede satmamayı düşüneceğim.

Aga konu iyice savaşa dönmeden şöyle söyleyeyim kısıtlanmak istiyorsan iOS kullan ama ben kısıtlanmaya gelemem onu bunu değiştiririm ve yıllar sonra bile cihazımı yüksek sürümlere geçiririm diyorsan Android. Ama yinde seçim senin popüler kültüre uyup İOS mu kullanacaksın yoksa kısıtlanma olmadan cihazını yıllar sonra bile kullanmak mı yani Android mi?

Bataryam daha yeni değişti pil sağlığım yüzde yüz yeri geliyor bir günü çıkaramıyorum. Baktığım her yerde iPhone 7 artık güncelliğini yavaş yavaş yitirmeye başlayacak bir telefon ama Realme 6 kamera pil ekran konularında iPhone 7’yi geçiyor onun karşısında herkes güzel derken dandik demeniz garibime gitti. Yine de satmamayı düşüneceğim.
Telefonun bataryası size yetersiz geliyorsa haklısınız, değiştirmekte fayda var. Ama bence iPhone 7 hâlâ daha kullanılabilir bir cihaz, günümüzdeki çoğu Android cihaza taş çıkartır.
Aga konu iyice savaşa dönmeden şöyle söyleyeyim kısıtlanmak istiyorsan iOS kullan ama ben kısıtlanmaya gelemem onu bunu değiştiririm ve yıllar sonra bile cihazımı yüksek sürümlere geçiririm diyorsan Android. Ama yinde seçim senin popüler kültüre uyup iOS mu kullanacaksın yoksa kısıtlanma olmadan cihazını yıllar sonra bile kullanmak mı yani Android mi?
Dostum dediklerine kısmen katılıyorum. Fakat her iOS kullananı aynı kefeye koymamak gerekir. Bazıları vardır ki; sırf elma logosundan, isminden, markasından dolayı alır, masaya koyduğunda zengin veya havalı gözüktüğünü zanneder. Türkiye'de bu söylediğim kesim (markası için iPhone alan) daha çok olsa da, bazı kişiler de gerçekten ihtiyaçları doğrultusunda Apple tercih ediyor. Ki bence çoğu şeyde ihtiyaçlarımız doğrultusunda alışveriş yapmak daha doğru olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı